Remote Desktop Manager – управлява отдалечените връзки

remote_desktop_manager

Remote Desktop Manager позволява лесно организиране и управление на отдалечените връзки

Програмата Remote Desktop Manager дава възможност за организиране на всички отдалечени връзки, като поддържа широк спектър от технологии, вкл. Microsoft RDP, TeamViewer, Radmin, Citrix, LogMeIn и много други.

Удобният потребителски интерфейс позволява лесно организиране, разглеждане и превключване между различните връзки и функции. Задаването на нова отдалечена връзка става с помощта на бутона New Entry, при натискане на който се показва прозорец за избор на типа на сесията и настройки.

Remote Desktop Manager може да управлява Cloud Explorer, Virtualization или Remote Connections, разчитайки на външни библиотеки или друг софтуер като TeamViewer, Citrix, FTP, Telnet, SSH, VNC и Microsoft RDP.

Можете да получите достъп до отдалечения си компютър през Remote Desktop Connection, като въведете IP адреса и други данни. Предвидени са също функции за изпълнение на операции като TraceRoute, Wake On Lan, Ping, Port Scan, Event Viewer и Inventory Report.

На сайта на разработчика са достъпни за сваляне както безплатна версия на Remote Desktop Manager, така и платено бизнес издание на софтуера.

Даунлоуд: Remote Desktop Manager Free

Коментар