Мтел започва партньорство с Bang & Olufsen

Мощният Beolit 15 е изработен от премиум материали и е достъпен в два цвята – син или „шампанско”

Мощният Beolit 15 е изработен от премиум материали и е достъпен в два цвята – син или „шампанско”

Аудио продуктите на Bang & Olufsen вече се предлагат у нас от Мтел. Операторът е единственият оторизиран представител на датската марка в България.

Технологичните аксесоари на една най-известните световни марки за производство на озвучителна техника могат да се намерят в магазините на Мтел в страната.

Двата модела безжични колони – Beolit 15 и BeoPlay А2 – съчетават дизайн и мощен True360 звук, характерен за Bang & Olufsen. Свързват се с всяко устройство посредством Bluetooth 4.0 и могат да работят 24 часа само с едно зареждане.

По-компактният модел BeoPlay А2  тежи 1,1 кг и се предлага в черен и сив цвят. Той може да бъде купен на изплащане за 31,90 лева на месец за срок от две години.

Мощният Beolit 15 е изработен от премиум материали и е достъпен в два цвята – син или „шампанско”. Цената му е 45,90 лева на месец за период от две години.

Bang & Olufsen разполага с над 700 собствени магазина по целия свят и обръща специално внимание на детайлите във всички свои продукти, които са създадени с изчистен дизайн, без излишна сложност и претрупаност, така че да се интегрират в дизайна на жилището.

Коментар