Програмисти на Java SE с шанс за работа в Пловдив

Професионалисти с опит в Java SE могат да се включат в проект на немска компания

Професионалисти с опит в Java SE могат да се включат в проект на немска компания

Софтуерни разработчици с опит имат възможност да се включат в нов дългосрочен проект. Проксиад България търси за офиса си в Пловдив програмисти за разработка на бизнес системи и софтуерни приложения с Java SE.

Проксиад е избрана за партньор на немска компания, лидер в сферата на електронните плащания. Изнесеният екип от софтуерни разработчици ще има основна роля в  развитието на интегрирани системи за финансови и платежни услуги, съобщиха от компанията.

Проксиад България е дъщерно дружество на френската Proxiad Group с офиси в София и Пловдив. Към момента в пловдивския офис на компанията работят над 20 ИТ специалисти, като целта е до края на годината екипът да се разширява.

Според Александър Йовчев, изпълнителен директор на Проксиад България, в Пловдив има много добре подготвени специалисти и добри университети, които предлагат конкурентно и адекватно образование и обучение. „Решихме да локираме точно тук този нов и ключов за компанията проект, защото Пловдив заема стратегическо място в развитието на ИТ бранша в България”, коментира Йовчев.

По неговите думи, градът се развива динамично и става все по-атрактивно място за живеене – не само заради възможностите за образование и професионална реализация на младите хора, но и заради покачващия се стандарт на живот.

Коментари по темата: „Програмисти на Java SE с шанс за работа в Пловдив”

добавете коментар...

  1. BG Developer

    За друго място като град или на село на чиста природа и спокойствие – няма проблем.

    Проблемът е че заплатите са по българските стандарти и че фирмата е побългарена с роднини и дяволите са без работа като българите сами се натискат / топят едни други в кипящия адски казан.

    Както винаги се намира някой българин менаджер, който за да се докаже колко е добър прецаква всички подчинени че могат работят на ниски заплати.

  2. Програмист

    тез ***** ако си мислят че програмистите са бездомници дето обикалят от град на град да просят пари много са сбъркали.

Коментар