Бързи флашки на Adata идват с дизайн без капачка

UV140 може да се захваща за папки, книги или за ризата, което я прави удобна за използване

UV140 може да се захваща за папки, книги или за ризата, което я прави удобна за използване

Тайванският производител на памети Adata Technology добави в портфолиото си USB 3.0 флашки с голям капацитет и интересна форма. Новият модел UV140 е без капачка, но разполага с щипка за закрепване към дрехи или документи.

Флашката идва с бърз интерфейс, който пести на потребителите време при прехвърляне на по-сериозни обеми информация, съобщиха от производителя. Снабдена с щипка в единия край, UV140 може да се захваща за папки, книги или за ризата, което я прави удобна за използване, а освен това отпада грижата за капачката на конектора.

Откъм основата на щипката пък е предвиден отвор за прокарване на шнур. Освен това, със своята матова повърхност UV140 ще привлича по-малко отпечатъци от пръсти и зацапване.

Флаш-модулът UV140 използва бързия USB 3.0 интерфейс, който съкращава значително времето за трансфер на големи мултимедийни файлове. Купувачите имат избор от два цвята на щипката – син и червен, както и на капацитет – 16GB, 32GB и 64GB.

В допълнение, потребителите могат да изтеглят полезен софтуер от сайта на Adata – UFDtoGO и OStoGO. Новите флашки идват и с доживотна гаранция, вкл. на пазара в България. Цените все още не са обявени.

Коментари по темата: „Бързи флашки на Adata идват с дизайн без капачка”

добавете коментар...

  1. Ханс

    Не можах да намеря информация в интернет, но ми изглеждат пластмасови, съответно не особено устойчиви. Аз си взех подобна на Kingston – метална, и съм много доволен. А м/у другото , незнам аз ли съм карък какво ли, колкото пъти съм ползвал флашки ADATA все ми се развалят, а другите марки – не!

Коментар