Farbar Recovery Scan Tool – открива и премахва вируси

Farbar Recovery Scan Tool

Farbar Recovery Scan Tool изпълнява три основни задачи – открива, премахва или обезврежда вирусите в компютъра

Софтуерът Farbar Recovery Scan Tool помага да открием и премахнем проблеми, причинени от инфекции с малуер на компютъра. Програмата не изисква инсталация, така че можете да работите с нея веднага след свалянето й, както и от преносим носител като USB флашка, а освен това не прави никакви промени в регистъра.

Farbar Recovery Scan Tool изпълнява три основни задачи – открива, премахва или обезврежда вирусите в компютъра. Трябва да се има предвид, че това е софтуер за по-напреднали потребители, който изисква познания по операции от командния ред.

Програмата може да работи в нормален или безопасен режим, в зависимост от нуждите. Тя сканира системата за вируси и генерира TXT файлове с резултатите, вкл. списък с инсталираните програми, точки за възстановяване, планирани задачи, Windows акаунти, системни грешки и други данни.

Farbar Recovery Scan Tool може да сканира само за конкретни файлове или записи в регистъра, зададени по ключова дума. Обобщено, това е един практичен и ефективен инструмент за откриване и премахване на малуер от компютъра от опитни потребители.

Даунлоуд: Farbar Recovery Scan Tool

Коментар