MasterCard стартира у нас платформата Priceless Cities

Париж е един от големите градове в обхвата на платформата за пътуване на MasterCard

Париж е един от големите градове в обхвата на платформата за пътуване на MasterCard

MasterCard даде старт на своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България. Услугата популяризира големите градове в света чрез привилегирован достъп и атрактивни оферти.

Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика. Достъпни за българите са предложения и промоции в 36 града, вкл. Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай.

Според скорошното проучване MasterIndex 2015, българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

„Без значение къде по света е човек, платформата е разработена така, че да отговаря на неговите потребности и в същото време да му позволява да споделя интересните неща през социалните мрежи”, разказа Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на атрактивен начин на въпроса „какво искаш да правиш днес?”. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътува, по различен начин – чрез преживявания в сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Коментар