eScan Anti-Virus – решение за сигурност „всичко в едно”

eScan Anti-Virus включна антивирус, защитна стена и антиспам модул

eScan Anti-Virus включна антивирус, защитна стена и антиспам модул

Пакетът eScan Anti-Virus се явява решение за сигурност от типа „всичко в едно”, което включва антивирус, защитна стена и антиспам модул за комплексна защита от заплахите.

Превключването между отделните функции става с един клик, като всеки модул има свой набор от настройки. Предвидени са пет режима на сканиране, с възможност за планиране на проверката, в резултат на която се генерира и лог файл.

eScan Anti-Virus поддържа и режим за автоматично обновяване, което означава, че потребителите ще разполагат винаги с актуалните вирусни дефиниции, веднага след като са пуснати от разработчика.

Функцията „Email Antivirus” блокира опасни файлове, разпространявани с електронната поща. Налична е възможност за блокиране на конкретни типове прикачени файлове, както и за изпращане на подозрителни съобщения към предварително зададен адрес.

Защитната стена следи мрежовия трафик и позволява блокиране на достъпа на приложения до интернет. С помощта на този модул потребителят може да разгледа подробно мрежовата активност и да блокира подозрителни процеси с един клик.

Пробна версия на програмата е достъпна за сваляне безплатно. Лицензът за един потребител за една година струва 29,95 долара в онлайн магазина на разработчика.

Даунлоуд: eScan Anti-Virus

Коментар