SecureAPlus – осигурява защита на няколко нива

SecureAPlus осигурява съвременна защита на няколко нива срещу почти всяка заплаха

SecureAPlus осигурява съвременна защита на няколко нива срещу почти всяка заплаха

Програмата за сигурност SecureAPlus защитава компютъра от всеки тип локални или онлайн заплахи, като постоянно сканира файловете за наличието на зловредно присъствие. Софтуерът оптимизира процеса на сканиране за всяка конкретна система.

Предвидена е възможност за създаване на т.нар. бели списъци, в които попадат доверени програми. Когато дадено приложение, което не е в списъка, се опита да модифицира системата, SecureAPlus издава предупреждение или блокира автоматично програмата, в зависимост от настройките.

SecureAPlus идва с офлайн антивирус за сканиране на дисковете плюс онлайн скенер, който открива подозрителни файлове. За целта програмата използва своите клауд възможности и качва в облака съмнителните неща за прецизна проверка.

Като цяло, SecureAPlus осигурява съвременна защита на няколко нива срещу почти всяка заплаха, благодарение на ефективния си антивирус и интегрирания онлайн скенер. Въпреки че програмага се изпълнява във фонов режим, тя не пречи на останалите задачи, тъй като консумира съвсем малко системни ресурси.

Даунлоуд: SecureAPlus

Коментар