Миниатюрен mAP lite доставя интернет, подобрява сигнала

RouterBOARD mAP lite представлява квадрат със страна колкото АА батерия

RouterBOARD mAP lite представлява квадрат със страна колкото АА батерия

Компактно устройство на компанията Mikrotik осигурява безжичен достъп на множество потребители при свързване към Ethernet порт. Моделът RouterBOARD mAP lite е съвместим със стандартите 802.11 b/g/n и работи в 2-гигахерцовия обхват.

Точката за достъп mAP lite представлява квадрат със страна колкото АА батерия, но ще свърши отлична работа и като рутер, доставящ безжичен интернет, например към всички компютри и смартфони в хотелската стая.

RouterBOARD mAP lite може да се използва също като клиентско устройство, за да подобри сигнала, приеман от лаптопа. Работи под управление на операционна система RouterOS на Mikrotik.

mAP lite ще послужи и като средство за конфигуриране на сървърите в отдела, ако мобилното устройство, което използвате за целта (ноутбук, таблет, смартфон), няма LAN порт. На корпуса му е монтиран магнит, с който лесно се закрепва към съответната рак-система. Захранва се през микро-USB порт или през Ethernet (PoE).

С помощна на магнит, RouterBOARD mAP lite се закрепва лесно към гърба на лаптопа и или на рак-система

RouterBOARD mAP lite се закрепва лесно към гърба на лаптопа и или на рак-система с помощта на магнит

Mikrotik е латвийски производител на широка гама мрежови решения – от среден и висок клас комутатори и маршрутизатори за корпоративни изчислителни среди до интелигентни устройства за дома и малкия офис, които намират реализация в много страни от цял свят.

Устройствата с бранда RouterBOARD се внасят отскоро у нас от Виртуална зона. По думите на продуктовия мениджър Ася Георгиева, качеството им е отлично и вече намират добър прием сред потребителите.

Коментари по темата: „Миниатюрен mAP lite доставя интернет, подобрява сигнала”

добавете коментар...

  1. развеселен

    “Устройствата с бранда RouterBOARD се внасят отскоро у нас от Виртуална зона.” – а потребителите, които работят отдавна с продуктите на Mikrotik, си ги купуват от Рутелсат. В сайта на Mikrotik са посочени и останалите официални дистрибутори за България, естествено.

Коментар