VOYO V2 TV Box – превръща телевизора в мечтано устройство

Елегантният VOYO V2 TV Box може да изпълнява с лекота всяко интернет приложение на телевизора и да възпроизвежда локално съдържание

Елегантният VOYO V2 TV Box може да изпълнява с лекота всяко интернет приложение на телевизора и да възпроизвежда локално съдържание

Мини компютрите за работа с телевизор стават все по-функционални и достъпни като цена. Те превръщат ТВ екрана в център за развлечение с филми, музика, игри и каквото още можете да си представите.

Едно от най-атрактивните подобни устройства на пазара е VOYO V2 TV Box. Това не е просто една от многото „кутии” за стрийминг, а доста повече. На практика, VOYO V2 TV Box може да изпълнява с лекота всяко интернет приложение на телевизора и да възпроизвежда локално съдържание.

Компактният компютър работи под управление на операционна система Windows 10 и разчита на мощен четириядрен процесор Intel Baytrail T Z3735F с графика Intel HD GPU за гладко възпроизвеждане на съдържание с висока резолюция от интернет или от локално устройство, както и за комфортна работа с офис- и професионални приложения.

VOYO V2 TV Box се свързва към телевизора през HDMI интерфейс, за да го превърне в център за всевъзможни забавления, а също и за работа

VOYO V2 TV Box се свързва към телевизора през HDMI интерфейс, за да го превърне в център за всевъзможни забавления, а също и за работа

В допълнение, VOYO V2 TV Box е оборудван с литиево-йонна батерия 5000 mAh и може да се ползва за зареждане на различни мобилни джаджи като iPhone и iPad, смартфони и таблети на Samsung и други устройства. Заслужава внимание също хардуерната поддръжка на 4К декодиране.

VOYO V2 TV Box се свързва към телевизора през HDMI интерфейс. Техническите параметри са впечатляващи за категорията и цената на подобно устройство – освен мощния процесор са налице 2GB оперативна памет DDR3, 32GB постоянна памет еMMC ROM и 64GB SSD, които са достатъчни за зареждане на любими приложения, кеширане на уеб сайтове, за игри, приложения, филми и т.н.

VOYO V2 TV Box предоставя необходимите портове за пълноценна работа - HDMI, Ethernet, micro USB, USB, аудио

VOYO V2 TV Box предоставя необходимите портове за пълноценна работа – HDMI, Ethernet, micro USB, USB, аудио

Мини компютърът е оборудван също с безжични модули Wi-Fi и Bluetooth за свързване към интернет и други устройства. Предвиден е и мрежов 10/100 Ethernet порт RJ45. Налични са също портове microUSB и USB, стандартен 3,5-мм аудио изход и порт за захраване. Поддръжката на XMBC гарантира възпроизвеждане на всички популярни аудио и видео формати.

Корпусът от уникално закалено стъкло и огледалната повърхност предпазват VOYO V2 TV Box от надраскване и други щети. Устройството е ултратънко, с размери 13,1х 8,3х1,6 см, и тежи само 230 грама, така че може да се пренася безпроблемно.

Цената на VOYO V2 TV Box в момента е без конкуренция, предвид възможностите, които предлага устройството – то струва само $109,99 в онлайн магазина GearBest.com и е достъпно за поръчки по целия свят.

Коментари по темата: „VOYO V2 TV Box – превръща телевизора в мечтано устройство”

добавете коментар...

  1. до Anonymous

    прост линукс-чикиджия

  2. глупав Anonymous

    къде сравняваш Raspberry Pi 3 с описаната джаджа, ти дори нямаш Малинка или ако имаш не знаеш как да я ползваш ( да си я вреш). Тук се мисли за обикновения потребител, ИДИОТ.

  3. Anonymous

    Raspberry Pi 3 за €31,98 + OpenELEC/Kodi – какво повече му трябва на човек 🙂

Коментар