Toscana променя начина на съвместна работа

Toscana не е продукт, а нов начин на приложение на съществуващите IBM технологии, който прави съвместната работа много по-ефективна

Toscana не е продукт, а нов начин на приложение на съществуващите IBM технологии, който прави съвместната работа много по-ефективна

Ново софтуерно решение на IBM, известно като Toscana, прави съвместната работа в компаниите много по-ефективна, стана ясно на днешната конференция IBM Connect 2016 в София, организирана от Ай Би Ес България.

„Toscana – това не е продукт, а нов начин на приложение на съществуващите IBM технологии”, поясни Мирослав Долапчиев, управляващ съдружник в Ай Би Ес България.

Toscana е място, в което можете да съберете екип за работа по проект в реално време. Интерфейсът е супер опростен, като помага на хората да работят съвместно и по-бързо. Именно съвместната работа в реално време е предимство на платформата спрямо други подобни решения.

На обща стена потребителите могат да публикуват всякаква информация,  да обменят директни съобщения, да работят едновременно по един текст. Достъпът до тази стена е възможен през всякакви устройства.

Фактически, Toscana обединява всички инструменти, необходими за съвместна работа по даден проект. Очаква се порталът да стане достъпна като завършено решение за клиентите през втората половина на годината.

Коментар