Теленор осигури 4G достъп в метрото

LTE мрежата на Теленор е налична в маршрутите от метростанция „Обеля” до станция „Цариградско шосе” и от станция „Ломско шосе” до станция „Джеймс Баучър”

LTE мрежата на Теленор е налична в маршрутите от метростанция „Обеля” до станция „Цариградско шосе” и от станция „Ломско шосе” до станция „Джеймс Баучър”

Мобилният оператор Теленор вече предлага 4G достъп в столичното метро. Пътуващите клиенти на компанията ще могат да ползват бърза LTE връзка от мобилните си устройства.

Към момента LTE мрежата на оператора е налична в маршрутите от метростанция „Обеля” до станция „Цариградско шосе” и от станция „Ломско шосе” до станция „Джеймс Баучър”.

През април Теленор ще осигури покритие (включително 4G) и в участъците от метростанция Младост 1 до станциите „Бизнес Парк” и „Летище София”.

Коментари по темата: „Теленор осигури 4G достъп в метрото”

добавете коментар...

  1. Mm

    4G трънки. В най-добрия случай 5Мb/s което е далече от 4G и доста по-близо до 3G …..

  2. уер

    Хубаво, да ни е честит скъпарският мобилен интернет, който е ограничен и лимитиран както по обем трафик данни така и по скорост.

    Изхарчи ли се трафика и веднага пада скоростта почти до 0 на така рекламирания и продаван уж неограничен мобил дебил интернет.

    Освен това хората са таксувани с всякакви скрити такси за всякакви апове за смартфоните.
    Също хората си плащат, за да бъдат следени и техните лични данни се продават и търгуват за още повече пари.

    Накратко това е лудост и глупост да се ползува и плаща за мобил-дебил интернет от мобил операторите.

Коментар