MiraScreen Wi-Fi Dongle – пренася смартфона на големия екран

MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle се свързва към HDMI порта на телевизора и показва на него съдържание от смартфона или таблета

Донгълът MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle се свързва към HDMI порта на телевизора и показва на него съдържание от смартфона или таблета

Миниатюрно устройство, с размерите на флашка, може да пренесе екрана от смартфона или таблета на голям телевизор или проектор – безжично, през Wi-Fi връзка.

Тази малка джаджа под името MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle добавя още едно удобство в цифровия ни свят. С нейна помощ можете да гледате филми, фото-албуми и видеа или пък да играете на големия екран, като използвате съдържанието в мобилното си устройство.

Въпреки нищожната си цена (под $10 в момента), ТВ донгълът има впечатляващи характеристики. Устройството поддържа многонишкова обработка, така че работата му не влияе на останалите функции на смартфона.

MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle има размери 8,8x2,5x1 см и тежи 15 грама

MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle има размери 8,8×2,5×1 см и тежи 15 грама

Освен това донгълът е съвместим с широка гама от стрийминг протоколи, поддържа резолюция 1080p, технологии DLNA, Airplay, Miracast и Ezcast. Интересна е също възможността за споделяне на съдържанието от няколко мобилни телефона.

MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle се свързва към HDMI порта на телевизора. Устройството работи под управление на операционна система Linux, има едноядрен процесор AM8252, 128MB RAM и 128MB ROM, захранва се през micro-USB порт.

Благодарение на ТВ донгъла, можете лесно и удобно да гледате на големия екран видео и фотоалбуми, кактои  да играете, ползвайки съдържанието на смартфона или таблета

Благодарение на ТВ донгъла, можете лесно и удобно да гледате на големия екран видео и фотоалбуми, кактои да играете, ползвайки съдържанието на смартфона или таблета

Донгълът има размери 8,8×2,5×1 см и тежи 15 грама. Комплектът включва самото устройство, антена, захранващ кабел и ръководство за потребителя.

MiraScreen 2.4GHz Wi-Fi Display Dongle се продава в момента само за $9,99 в онлайн магазина GearBest.com, като тази цена е валидна при поръчки до края на март (стандартната цена на устройството е $14,42).

Коментари по темата: „MiraScreen Wi-Fi Dongle – пренася смартфона на големия екран”

добавете коментар...

  1. Иван

    Chromecast ще загуби пазари

  2. Юли

    GearBest.com имат няколко склада – ХонгКонг, EU (Великобритания мисля) и други.
    Посочената цена е за склад ХК, а от EU беше 15-16 евро.

Коментар