ТехноЛогика стана представител на Dassault

Изпълнителният директор на ТехноЛогика Огнян Траянов (в средата) изтъкна възможностите на Dassault Systеmes за разработване на иновативни проекти

Изпълнителният директор на ТехноЛогика Огнян Траянов (в средата) изтъкна възможностите на Dassault Systеmes за разработване на иновативни проекти

Българската компания ТехноЛогика обяви днес официалното си партньорство със световния лидер в сферата на интегрираните софтуерни решения за инженерно проектиране Dassault Systеmes (3DS).

ТехноЛогика ще разпространява пълната гама от продукти на международната компания, в чието портфолио са включени системите Catia, Simulia, Enovia, Delmia, Exalead, 3dvia, Solidworks и др.

Софтуерът на 3DS дава на фирмите изчерпателен набор от средства за създаване и развитие на техните продукти в пълния им технологичен цикъл – от идейния проект, през цялостния процес на екипно проектиране, симулации на поведението им в реални условия, до генериране на пълната информация за производство и възможности за развитие на следващи версии.

„Продуктите на Dassault Systemes спомагат за лесното и бързо разработване на иновативни проекти, което специалистите в индустриите оценяват като все по-голямо предизвикателство”, коментира Огнян Траянов, собственик и изпълнителен директор на ТехноЛогика.

По неговите думи, „това е забележителна и отворена за надграждане платформа, която предлага богатство от функционалности и възможности за усъвършенстване, надминаващи очакванията на българските инженери”.

dassault_1

Софтуерът на 3DS дава на фирмите изчерпателен набор от средства за създаване и развитие на техните продукти в пълния им технологичен цикъл

В момента тече силна трансформация на световните пазари по отношение на иновациите, заяви от своя страна Ели Бойкис, регионален търговски мениджър на Dassault Systemes за Балканите, Гърция, Израел и Турция. Според него, ТехноЛогика „носи духа на тази трансформация в България”.

Решенията на Dassault се използват у нас от компании в автомобилната, минната и отбранителната индустрия, енергетиката и корабостроенето, както и от творческата индустрия за компютърна анимация. Често платформата се употребява и в работата на по-малки производители, подчерта Чавдар Георгиев, директор на Dassault Systemes България.

От 1998 г. насам ДиТра, CAD/CAM център на ТехноЛогика, е официален представитeл на DS Solidworks Inc., която е част от Dassault Systemes, уточниха от българската компания.

Коментар