Йовко Атанасов пое бизнеса на Lenovo в България

Кариерата на Йовко Атанасов в Lenovo започна през 2013 г. на позицията мениджър „Потребителска техника”

Кариерата на Йовко Атанасов в Lenovo започна през 2013 г. на позицията мениджър „Потребителска техника” за България

Начело на Lenovo България застава Йовко Атанасов, съобщиха от най-големия производител на компютри в света. Той се присъединява към компанията през 2013 г. на позицията мениджър „Потребителска техника”.

Йовко Атанасов има повече от 15 години опит в ИТ индустрията и притежава подходящо бизнес образование – бакалавър по Индустриален мениджмънт, магистър по Бизнес Администрация и EMBA от University of Amsterdam (UVA).

„За мен тази позиция е огромно признание, но и голяма отговорност. Развитието на сегмента на консуматорските устройства в България е динамична задача, изискваща пълна отдаденост. Сигурен съм, че заедно с моите колеги ще постигнем още по-високи резултати в посока затвърждаване лидерските позиции на Lenovo на пазара у нас”, коментира назначението си Атанасов.

В официалното съобщение Lenovo припомня, че според актуално проучване на IDC, компанията вече е лидер в бизнеса със смартфони у нас, като притежава 26,4% пазарен дял на база внесени устройства в страната през първото календарно тримесечие на 2016 г.

Коментари по темата: „Йовко Атанасов пое бизнеса на Lenovo в България”

добавете коментар...

  1. :о)

    Мани мани и фенове на **** има…ужас

  2. Saevar

    да е жив и здрав, фен съм на Леново, имам сматфон и ЛапТоп от тях, пожелавам им успехи и все така добър баланс цена/качество.

Коментар