XiaoMi Band 2 Smart Watch – елегантен смарт часовник

Елегантният XiaoMi Band 2 Smart Watch е достъпен в момента за по-малко от 34 долара

Елегантният XiaoMi Band 2 Smart Watch е достъпен в момента за по-малко от 34 долара

Смарт часовниците вече са част от портфолиото на почти всички производители на смартфони, тъй като тези нови джаджи работят обикновено в тандем с умните телефони. На пазара се предлага широко разнообразие от смарт часовници на достъпни цени– подобни устройства се продават и за няколко десетки долара от известни компании.

Моделът XiaoMi Band 2 Smart Watch, например, е достъпен в момента за по-малко от 34 долара в глобалния онлайн магазин GearBest.com. Това устройство притежава всички характеристики на съвременния умен часовник, съвместимо е със смартфони под управление на Android и iOS и е подходящо за двата пола.

XiaoMi Band 2 Smart Watch предоставя сензорен OLED екран и е защитен от прах, вода и корозия, уверява производителят, като се опира на съответствието на своя продукт със стандарта IP67. Освен да показва точното време, смарт часовникът може да известява за разговори и съобщения, както и да мери показатели като сърдечен пулс или да се грижи за съня ни.

XiaoMi Band 2 Smart Watch тежи само 17 грама и може да работи с всеки Android и iOS смартфон

XiaoMi Band 2 Smart Watch тежи само 17 грама и може да работи с всеки Android и iOS смартфон

Стилен и лек, XiaoMi Band 2 Smart Watch издържа 20 дни в стендбай режим, благодарение на батерията с капацитет 70 мАч. Пълното й зареждане става за около 3 часа. Умният часовник може и да вибрира, когато иска да ни уведоми за настъпило събитие. Синхронизацията със смартфона става през Bluetooth интерфейс.

XiaoMi Band 2 Smart Watch има размери 22,50×1,57×1,05 см и тежи само 17 грама. Изпълнен е в черен цвят, със силиконова каишка. В момента моделът се продава на промоционална цена от 33,99 долара, която е валидна с код GBMI2. Комплектът включва самия часовник, база за зареждане и ръководство за потребителя.

Коментар