Видео загатва за череп от извънземно на Марс

Загадъчният скалист обект изглежда наистина като вкаменен череп след компютърната обработка

Загадъчният скалист обект изглежда наистина като вкаменен череп след компютърната обработка

Странен обект, подобен на череп, се вижда на изображение от повърхността на Марс, заснето и предадено на Земята от апарата Curiosity, който пребивава на Червената планета.

Оригиналното изображение бе публикувано на сайта на НАСА в края на май, а скоро след това в YouTube се появи видео, което разкрива по-детайлна картина след компютърна обработка.

В горния ляв край на снимката от Curiosity се вижда необичайно скалисто образувание, което силно прилича на череп. На видеото, публикувано от Paranormal Crucible, се различават очи, нос и челюст – загадъчният обект изглежда наистина като вкаменен череп.

И тъй като нашата цивилизация все още не е покорила Марс, логично може да се предположи, че евентуалният череп е от извънземно. Разбира се, подобно тълкуване е доста условно и трудно може да бъде доказано по едно неясно изображение.

Марсохъдът Curiosity кацна на Червената планета през есента на 2014 г., като оттогава изпраща регулярно към Земята снимки и важна за науката информация. Марс е актуална тема напоследък, предвид амбициозните планове на предприемачи като Илон Мъск за колонизиране на планетата в слведващите 10 години.

Коментари по темата: „Видео загатва за череп от извънземно на Марс”

добавете коментар...

  1. Бай Танас на кюшето

    А в левия горен ъгъл не виждате ли леко кюлната постройка тип възрожденска къща? И след компютърна обработка може да се окаже седем звезден хотел с басейн и две липи отпред.

  2. Анонимен

    Сто процента е някое обезглавено извънземно.

  3. Anonymous

    Май Марсохода обикаля из някоя американска пустиня?

  4. Миро

    Бля-бля..
    То не бяха сулуети на жени, маймуни, пирамиди, лица, метални отломки от извънземна цивилизация, “летящи чиний” в небето на Марс….
    Темата не се ли изчерпа вече?
    Занимавате ни с глупости!

Коментар