Е-джаджи с отстъпки до 50% в онлайн магазина Everbuying

Продукти с отстъпка до 50% от цената се предлагат на промоция в онлайн магазина Everbuying.net. В рамките на кампанията Happy Father’s Day са достъпни смартфони, умни часовници, ТВ приставки, проектори и редица други устройства и аксесоари за дигитални развлечения. Цените на някои продукти наистина са сензационни…

AMIGOO H2000 има 4,5-инчов IPS екран с резолюция FWVGA 854x480 пиксела и струва около $33

AMIGOO H2000 има 4,5-инчов IPS екран с резолюция FWVGA 854×480 пиксела и струва около $33

Дали има по-евтин смартфон от AMIGOO H2000, който се предлага за $32,99? Едва ли. Моделът предоставя 4,5-инчов IPS екран с резолюция FWVGA (854×480 пиксела), четириядрен процесор MTK6580 с тактова честота 1,3GHz и графика Mali-400 MP, 512MB оперативна памет и 4GB постоянна флаш памет, с възможност за разширение с карти памет до 128GB.

Двете камери на смартфона имат резолюция съответно 0,3MP на предната и 2,0MP на основната, която е с автофокус. Предвидени са безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS приемник. AMIGOO H2000 работи под управление на операционна система Android 5.1 в мрежи 2G и 3G, разполага с два слота за сим карти – стандартен и microSIM. Моделът е достъпен в момента за $32,99, с безплатна доставка.

Смарт часовникът DZ09D Smartwatch Phone с цена $13,49 работи в тандем с Android смартфон и предлага доста широка функционалност

Смарт часовникът DZ09D Smartwatch Phone с цена $13,49 работи в тандем с Android смартфон и предлага доста широка функционалност

Привлича вниманието с ниската си цена и смарт часовникът DZ09D Smartwatch Phone. Тази джаджа с цена само $13,49 може да се ползва освен като часовник, но и за набиране и отговаряне на телефонни обаждания в комбинация с Android смартфон, за синхронизиране на съобщения, като музикален плейър и дори за снимки. Умният часовник може да се грижи за пълноценния режим на сън на своя собственик и отчита показатели при спортуване.

DZ09D Smartwatch Phone има 1,54-инчов сензорен екран с резолюция 240×240 пиксела, камера 0,57MP и слот за сим карта. Комуникацията със смартфона се извършва през Bluetooth интерфейс на разстояние до 6 метра. DZ09D Smartwatch Phone напомня за ангажименти или при загуба на връзката със смартфона. Разбира се, предвидени са аларма, календар, калкулатор и запис на звук. Всички тези функции са достъпни срещу $13,49.

W9C WiFi Action Camera е предназначена за хората с активен начин на живот, като запечатва най-вълнуващите моменти от преживяванията

W9C WiFi Action Camera е предназначена за хората с активен начин на живот, като запечатва най-вълнуващите моменти от преживяванията

Напоследък все по-достъпни стават и екшън камерите, като например W9C WiFi Action Camera, която има 2,0-инчов LCD екран с Full HD резолюция и се предлага в комплект с механизъм за закрепване. Камерата, предназначена за хората с активен начин на живот, запечатва най-вълнуващите моменти от преживяванията. Тя има обхват от 140 градуса, издържа на разтърсване, поддържа непрекъснато снимане и може да работи под вода на дълбочина до 30 метра.

W9C WiFi Action Camera записва видео с резолюции 1080P при 30 кадъра в секунда (fps), 720P при 60fps и VGA при 30fps. Батерията с капацитет 900 мАч се зарежда за около 3,5 часа и осигурява запис в продължение на 1,5 часа при максимална резолюция. Камерата прави снимки с резолюция до 12 мегапиксела, може да предава записите безжично през Wi-Fi към iOS и Android устройства. Цената на този впечатляващ продукт е само $34,19.

MXQ Pro+ TV Box се явява мултимедиен център за развлечение, който се свързва към HDMI порта на телевизора или монитора

MXQ Pro+ TV Box се явява мултимедиен център за развлечение, който се свързва към HDMI порта на телевизора или монитора

Придобилите широка популярност ТВ приставки са сред най-функционалните и ценово достъпни устройства за дома. MXQ Pro+ TV Box е типичен представител на тази ксатегория продукти – моделът работи под Android 5.1, има четириядрен процесор Amlogic S905 и графика Mali-450 GPU, 2GB оперативна памет и 16GB постоянна флаш памет, безжични модули WiFi и Bluetooth, плейър за 4K онлайн телевизия.

MXQ Pro+ TV Box е всъщност един мултимедиен център за развлечение, който се свързва към HDMI порта на телевизора или монитора, за да разшири значително възможностите им с достъп до интернет, офис приложения, игри, видео и т.н. Устройството поддържа H.265 видео кодиране и може да се управлява дистанционно чрез инфрачервен пулт. Цената на ТВ приставката, определяна и като мини компютър, е напълно достъпна – $41,99.

Коментари по темата: „Е-джаджи с отстъпки до 50% в онлайн магазина Everbuying”

добавете коментар...

  1. HITler

    примерно последния продукт е с ~11$ по-евтина от ali****s:) leka

Коментар