Загорка прави шоу с виртуална реалност

Феновете на „Загорка Специално” ще могат да се пренасят във виртуална реалност посредством очилата Samsung Gear VR

Феновете на „Загорка Специално” ще могат да се пренасят във виртуална реалност посредством очилата Samsung Gear VR

2016 година бе обявена за годината на виртуалната реалност (VR), а преживяването, което тя създава, може да се определи като специален момент на удоволствие. За първи път българска бира използва новата технология в своя кампания – „Загорка Специално” ще подари VR изживяване на своите фенове това лято.

Келнери със зелени папийонки в централните градски локации ще насочват хората към специални кътове, в които посредством очилата Samsung Gear VR посетителите ще се пренасят във виртуална реалност и ще преживяват нови усещания.

На всяка от локациите феновете на „Загорка Специално” ще могат да опитат безплатно и бира от дизайнерската серия кенове „Joy edition”. Всеки от тях следва да бъде отворен в точния момент, в който „нямаш бърза работа”, „обявяваш край на работния ден”, „петъчно ти е”, „отворен си за нови предложения” или „вечерта ти се нарежда”.

VR кампанията добява още един повод за отваряне на дизайнерски кен – влизането във виртуална реалност. Турът на 360-градусово изживяване ще стартира от София, като ще премине през Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Кампанията е достъпна и онлайн 360.zagorka.bg, където се разиграва томбола за специални очила за виртуална реалност и стек кенове.

Коментар