ERP.BG започва партньорство с АКТ Софт

ERP.BG и АКТ Софт обявиха мащабно партньорство в сферата на системите за управление на бизнеса

ERP.BG и АКТ Софт обявиха мащабно партньорство в сферата на системите за управление на бизнеса

Две от водещите български компании в сферата на системите за управление на бизнеса – ERP.BG и АКТ Софт – обявиха партньорство, в рамките на което ще разработят съвместно решение за управление на логистични паркове и транспортни фирми, наред с внедряване и доразвиване на системата EnterpriseOne.

ERP.BG развива национална партньорска програма в три направления – продажба на разработените от нея системи за управление на бизнеса, тяхното внедряване и разработка на вертикални, уеб и мобилни приложения, съвместими с тях. В момента компанията има няколко десетки партньора от различни български градове и в множество икономически сектори.

Новият партньор АКТ Софт има дългогодишен опит в сферата на интегрираните системи за управление на бизнеса и ще работи с ERP.BG в трите направления. Още през 1992 г. АКТ Софт става първият дистрибутор на Microsoft в България, а от 2000 г. започва да предлага и решенията на компанията за управление на бизнеса.

Днес екипът на АКТ Софт има експертиза във всички сфери на бизнес софтуера, вкл. ERP, CRM, BI и поддържа партньорски отношения с някои от най-големите софтуерни разработчици в световен мащаб.

„След осем години членство в Европейския съюз, ако българските фирми искат да са конкурентни, собствениците и мениджърите трябва да са осъзнали, че използването на ERP система е толкова задължително за техния успех, колкото и наличието на Office пакет”, заяви Лилия Радева, управител на АКТ Софт.

По нейните думи, ERP не е само софтуерно решение – това е начин на бизнес мислене, планиране и управление, начин на комуникация, бизнес култура, прозрачност за клиентите, партньорите и пазара.

АКТ Софт разполага със собствен екип за внедряване на бизнес софтуер, който ще предлага и внедрява решенията на ERP.BG. Освен това разработчиците на компанията ще създават и доработки към ERP системата EnterpriseOne на ERP.BG.

Двете компании планират да разработят съвместно комплексно вертикално решение за управление на логистични паркове и транспортни фирми, което ще е базирано на EnterpriseOne и на създадената от АКТ Софт собствена система за транспортни фирми.

Целта е с новото решение двете фирми да отговорят на нуждата от цялостна система за управление на транспортни компании, както и на целите на европейската програма „Марко Поло” за намаляване на обема на шосеен превоз на стоки по пътната инфраструктура на държавите, членки на ЕС и създаване на по-екологична и устойчива транспортна среда.

В този контекст новата система ще оптимизира работата на транспортните компании, подпомагайки ги при избора на оптимизиран и най-подходящ (екологичен) тип транспортни услуги.

„EnterpriseOne ERP ни хареса като идеология на софтуера. Това е една модерна мобилна система. Впечатли ни модулът за обединени комуникации и това, че е изцяло SaaS-базирана”, сподели още Лилия Радева.

АКТ Софт е една от най-разпознаваемите компании на българския софтуерен пазар, която през годините се е наложила като локален партньор на множество утвърдени глобални доставчици на софтуер, коментира от своя страна Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.

„Включването на ERP.BG в портфолиото на компанията е едно признание за постигнатото от екипа ни през последните години и е показателно за успеха на нашата национална партньорска програма”, допълни тя.

Коментари по темата: „ERP.BG започва партньорство с АКТ Софт”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Отлична идея и голяма далавера има с внедряването на бизнес софтуер, ERP и други.
    Перфектен модел за внедряване на троянски системи и платформи за фирмен шпионаж на конкуренти и клиенти.

Коментар