Ad-Aware Total Security – пази от повечето видове заплахи

Ad-Aware Total Security включва защитна стена, средства срещу спам и фишинг, родителски контрол, онлайн бекъп и възстановяване и други възможности.

Ad-Aware Total Security включва защитна стена, средства срещу спам и фишинг, родителски контрол, онлайн бекъп и възстановяване и други възможности

Софтуерът Ad-Aware Total Security, разработка на Lavasoft, ще ви помогне да държите компютъра си чист от вируси и други заплахи за сигурността чрез няколко нива на защита.

Ad-Aware Total Security пази от повечето видове малуер, благодарение на включените в продукта защитна стена, средства срещу спам и фишинг, родителски контрол, онлайн бекъп и възстановяване, настройка на системата и др.

Тъй като пълното сканирането на всички файлове и папки е доста дълъг процес, програмата предлага възможност за планирана проверка през определени периоди от време, когато не използвате компютъра.

Освен сканирането за вируси и други видове малуер, Ad-Aware Total Security включва средства за евристично откриване на заплахи на базата на поведението им. Това е метод за сканиране, който се базира на опита и проследяването как се държат някои програми, потенциални носители на зловреден код.

Годишният лиценз на Ad-Aware Total Security за един компютър струва 85,18 лв. Пробна версия на програмата е достъпна за сваляне и тестване безплатно в рамките на един месец.

Даунлоуд: Ad-Aware Total Security (пробна версия)

Коментар