Макс пусна 4G пакет с 60GB за 24,90 лв. месечно

4G интернетът на Макс се предлага с таблет или смартфон на символична цена

4G интернетът на Макс се предлага с таблет или смартфон на символична цена

Телеком операторът Макс пусна услуга за 4G мобилен интернет с 60 000 MB трафик на максимална скорост срещу 24,90 лв. на месец, плюс смартфон или таблет на еднократна цена от 0,90 лв.

Предложенията включват предплащане на 6 или съответно 9 месечни абонаментни такси, при което потребителите получават следващите 3 месеца безплатно. След изтичане на трите безплатни месеца, клиентите заплащат таксите на месечна база до изтичане на 2-годишния срок на договора.

Устройствата, които Макс предлага при тези планове на символична еднократна такса от 0,90 лв., са смартфон Lenovo A6000 и таблет Prestigio Multipad Consul 7008.

Офертата е валидна до 22 септември т.г. или до изчерпване на количествата и важи при сключване на 2-годишен договор с плановете „Easy 60 6for9” за смартфона и „Easy 60 9for12” за таблета на цена от 24,90 лв. на месец.

„Статистиката ни показва, че средното потребление на клиентите на Макс е 30 GB на месец. Пазарът се развива динамично и работим и върху други интересни проекти, които ще представим по-късно през годината”, коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

4G LTE мрежата на Макс покрива към момента около 60% от градското население, според официалната информация от оператора.

Коментари по темата: „Макс пусна 4G пакет с 60GB за 24,90 лв. месечно”

добавете коментар...

  1. Иван

    Като ще правиш нещо,прави го като хората,в някои градаве печелиш ,в някои губиш ,но ти си ОПЕРАТОР,а не квартална кабеларка.

  2. :о)

    Може би хората са си направили ресърча, че няма смисъл да инвестират в национална инфраструктура, като 9/10 от интернет потреблението се извършва в големите градове?
    Естественно че искат да спечелят много с малки разходи, не можем да ги виним за това.
    Може и това да е вярната стратегия а не раздутите огромни персонали на 3те големи оператора и покритието им по градове и селца.
    В крайна сметка никой не насилва никого да си купува пакета.
    Много хора са разочаровани от Макс като покритие и като качество на услугата, но пък сигурно ше има други , които ще се изкефят на тази услуга 🙂

  3. Цеци

    Да в няколко града ,трябва да ида до София за да ги ползувам 😉

  4. Anonymous

    Да, така е Макс телекома са едни посредници и вампири с непрактични и некачествени съкпарски услуги и с много ограничения.

    Това поредната ПРИМОЦИЯ на така наричиния от тях самите неограничен интернет, който е ограничен както по трафик така и с покритието.

    Хората които могат да разсъждават ще си направят сметката и няма да ползват тази глупост от макс телеком.

  5. google

    Макс до никъде няма да я закарат,заради глупавите им бизнес решения да покриват първо градското население ,където то така или иначе си има интернет,преди десетина години булсатком първо покриха селата и изолираните райони после пробиха в градовете,но какво да се прави бг бизнеса не се е научил да работи а само да обира каймака.

Коментар