Студенти от ERP Academy се реализират във водещи фирми

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” е с икономическа насоченост и създава специалисти в перспективна област на внедряване на бизнес софтуер

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” е с икономическа насоченост и създава специалисти в перспективна област на внедряване на бизнес софтуер

Успешно завърши първият випуск от магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” на ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Приемът на студенти за настоящата година продължава.

Образователната организация ERP Academy, която миналата година стартира първата по рода си магистърска програма за бизнес софтуер в България съвместно с ВУЗФ, вече има дипломирани студенти, които успешно се реализират във водещи компании в страната.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието. В нея студентите не се обучават на програмиране и не се изисква предишен опит в областта на програмирането. Тя е с икономическа насоченост и създава специалисти в перспективна област на внедряване на бизнес софтуер.

Учебните занятия по програмата стартираха през 2015 година, като за нея се записаха над 30 студенти от страната и чужбина. След успешно завършилия първи випуск, новите студенти очакват още партньори от бизнеса, които да добавят стойност в иновативния образователен модел.

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса”, сподели доц. д-р Наталия Футекова, основател на ERP Academy. „Академията развива дългосрочни отношения както с някои от най-утвърдените компании за бизнес софтуер у нас, така и с успели стартъп компании. По желание на студентите ние организирахме много допълнителни лекции, семинари и обучения”.

За новите студенти по „Бизнес анализ и ERP решения” Академията е подготвила повече интересни събития извън програмата на магистратурата. „Вярваме, че нашите студенти и курсисти ще спечелят много от възможността да слушат лекции от най-добрите специалисти”, допълни Футекова.

Коментар