Norton Power Eraser – премахва скрити заплахи

От главния прозорец имате достъп до трите основни компонента на на Norton Power Eraser

От главния прозорец имате достъп до трите основни компонента на на Norton Power Eraser

Безплатният софтуерен инструмент Norton Power Eraser елиминира скрити дълбоко и трудни за проследяване заплахи, които традиционните антивируси не винаги откриват.

Това е лесно за използване Windows приложение, което добавя допълнителен слой за сигурност в системата, за да ви предпази от кибер заплахите. Дори и начинаещи потребители няма да срещнат проблеми при използване на програмата, благодарение на интуитивния интерфейс.

От главния прозорец на Norton Power Eraser имате достъп до трите основни компонента – сканиране за рискове, отмяна на предишни „фиксове” и конфигуриране на сложни настройки.

С настройките по подразбиране, можете да сканирате целия РС за различни заплахи и руткитове. Сканирането дава описание, тип и статус на всеки подозрителен обект, както и възможност за действие – например премахване. Имайте предвид, че приключването на тази задача изисква рестартиране на системата.

В допълнение, можете да създадете с помощта на програмата точка за възстановяване, преди да отстраните даден проблем, като така ще се застраховате при евентуално разстройване на работата на Windows. Програмата създава и отделен лог файл с подробности за всички извършени действия.

В режима за напреднали може да ползвате допълнителни функции – например да пуснете сканиране на репутацията с услугата Norton Cloud на специфични файлове или папки, за да научите мнението на общността за тях. Предвиден е също режим на сканиране за руткитове, който изисква рестартиране на системата.

Даунлоуд: Norton Power Eraser

Коментар