AKick Antivirus – открива малуер, пази от нови заплахи

AKick Antivirus премахва съществуващи инфекции и предпазва в реално време от нови заплахи

AKick Antivirus премахва съществуващи инфекции и предпазва в реално време от нови заплахи

AKick Antivirus ще предпази компютъра ви от различни вирусни заплахи, като същевременно може да се справи с вече съществуващи инфекции. Приложението включва скенер в реално време и се отличава с лекота на използване.

Предвидени са няколко режима на сканиране, с различна дълбочина на проверката, вкл. избирателно – само на определени файлове и папки. За удобство, антивирусът може да се интегрира в контекстното меню, което се отваря с десен клик на мишката.

След завършване на сканирането, AKick Antivirus генерира отчети, които могат да се експортират във файлове с формати TXT, XLSX, CSV или PDF. Налична е също възможност за сканиране по график. Можете да добавите файлове и папки в списъците Trust и Ignore, за да предотвратите сканиране на някои области.

AKick Antivirus защитава и в реално време. Препоръчително е след сканиране да активирате защитата в реално време, която ще предпази компютъра ви от бъдещи инфекции.

Програмата не включва защитна стена, но позволява да разрешите или забраните Windows Firewall от менюто Settings. Потребителският интерфейс е интуитивен и лесно усвоим от начинаещи потребители. След конфигурирането, AKick Antivirus може да се позиционира в лентата със задачи (системния трей).

Даунлоуд: AKick Antivirus

Коментар