TinyDeal обяви големи отстъпки в Европа

Популярният онлайн магазин TinyDeal обяви големи отстъпки за потребителите в цяла Европа, по случай приближаващия Национален празник на Германия, който най-мощната икономика на Стария континент чества на 3 октомври.

Глобалният търговец, който доставя стоки без оскъпяване и от склад в Европа, е подготвил широк асортимент продукти с отстъпки от над 60% по време на кампанията Holiday Celebration – смартфони, таблети, хибриди 2-в-1, ТВ приставки, смарт часовници и гривни, видеокамери и всевъзможни аксесоари.

Oukitel U7 Plus има голям 5,5-инчов екран и поддържа работа в 4G мрежи

Фалетът Oukitel U7 Plus има голям 5,5-инчов екран и поддържа работа в 4G мрежи

Така например, за 92,99 долара се предлага 5,5-инчов фаблет Oukitel U7 Plus с поддръжка на 4G мрежи, 2GB оперативна памет и 16GB постоянна флаш памет. Моделът има HD резолюция 720p, четириядрен процесор, две камери с резолюции 8MP и 2MP, скенер на пръстови отпечатъци и батерия 2500 мАч. Работи под управление на Android 6.0, като са предвидени слот за карти памет microSD с капацитет до 32GB и два слота за SIM карти.

Teclast Tbook 10 предлага избор на Windows 10 и Android, може да се ползва като таблет и ноутбук

Teclast Tbook 10 предлага избор на Windows 10 и Android, може да се ползва като таблет и ноутбук

Друг интересен продукт е хибридът Teclast Tbook 10 – това е устройство с две операционни системи, което може да се ползва като таблет и ноутбук чрез присъединяване на допълнителна док станция с клавиатура. Моделът има 10,1-инчов IPS екран с резолюция 1920×1200 пиксела, четириядрен процесор Atom X5 Z8300, оперативна памет 4GB и постоянна флаш памет 64GB. Потребителят може да избира с каква операционна система да работи – Win10 или Android 5.1. Моделът се предлага а цена от 198,99 долара, която не включва док станция с клавиатура.

X2 TV Box превръща телевизора в мултимедиен център за развлечение

ТВ приставката X2 TV Box превръща телевизора в мултимедиен център за развлечение

Популярните напоследък ТВ приставки също са широко застъпени в онлайн магазина TinyDeal. Моделът X2 TV Box, например, е достъпен в момента само за 39,99 долара. Компактното Android устройство се свързва към HDMI порта на телевизора, за да добави към него възможности за сърфиране в интернет, гледане на онлайн филми, игри и достъп до локално съдържание. ТВ кутийката е достатъчно мощна – с четириядрен процесор и хардуерно декодиране на H.265, с предварително инсталиран кросплатформен плейър Kodi, Wi-Fi и LAN модули, 1GB оперативна памет и 8GB постоянна флаш памет, слот за microSD карти и дистанционно управление.

TinyDeal набляга на възможността за покупка от европейския склад на компанията, базиран в Германия, което е предимство за онлайн купувачите – по-бързи доставки и избягване на митнически главоболия, както и спестяване на допълнителни разходи за мито и ДДС (те вече са включени в цената на продукта), с които се сблъскват купувачите при доставки от складове извън ЕС.

Изборът на европейския склад на TinyDeal е с един клик от менюто на сайта

Изборът на европейския склад на TinyDeal става с един клик от менюто на сайта

Продуктите в европейския склад са лесно достъпни от менюто на сайта на TinyDeal – от Всички категории (All Categoreis) избирате Складове в чужбина (Overseas Warehouse) и от тях Склад в ЕС (EU Warehouse). Ако нямате акаунт за сайта, следва първо да се регистрирате, за да можете да пазарувате от него – регистрацията е лесно достъпна в горния десен ъгъл на сайта.

След логването, влизате в „ЕС склад”, избирате желаните продукти и ги добавяте в количката за пазаруване. Стоки под 35 долара се доставят в рамките на ЕС по пощата, без проследяващ номер, а тези с цени над 35 долара – с проследяващ номер (tracking code). Доставката на продукта е в рамките на 3 до 7 дни.

Покупката от европейски склад означава по-бърза доставка и спестява митнически главоболия

Покупката от европейски склад означава по-бърза доставка и спестява митнически главоболия

Поръчките на продукти, които са изчерпани в европейския склад, се пренасочват към склада на TinyDeal в Китай, уточняват от компанията. Друга особеност е, че при пазаруване от мобилното приложение на TinyDeal за iOS и Android, цените са по-ниски, отколкото при покупка от РС, но тази опция е достъпна само за китайския склад.

Поддържат се, разбира се, всички популярни начини за плащане, вкл. PayPal, кредитни и дебитни карти Visa и MasterCard, Western Union и др. TinyDeal обръща особено внимание на купувачите да бъдат стриктни при въвеждане на адреса за получаване от поръчаните стоки.

Коментар