Xiaomi заинтригува с гъвкав дисплей

Концепцията за гъвкав дисплей на Xiaomi, публикувана в Baidu

Концепцията за гъвкав дисплей на Xiaomi, публикувана в Baidu

Китайският производител на смартфони Xiomi се намесва в разработката на гъвкави дисплеи. Снимка на концептуален гъвкав екран от компанията се появи на страниците на Baidu.

Показаният гъвкав дисплей е предназначен за смартфони с бранда на Xiaomi и свидетелства за сериозните намерения на компанията в тази област. Мнозина анализатори свързват бъдещето на електронните джаджи именно с гъвкавите дисплеи.

Съдейки по публикуваното изображение, дисплеят може да се огъва във всяка страна. Нещо повече, потребителят, който е публикувал снимката в Baidu, твърди, че тя показва не концептуален дисплей, а завършен смартфон.

Все пак гъвкавият екран на снимката е прекалено тънък, за да бъде смартфон. Освен това липсват бутони и други елементи, характерни за едно пълноценно мобилно устройство.

Коментари по темата: „Xiaomi заинтригува с гъвкав дисплей”

добавете коментар...

  1. Юли

    На долния адрес може да се види “оригиналната” снимка, защото в статията е срязана и завъртяна:
    “http://www.slashgear.com/xiaomis-flexible-concept-phone-gets-leaked-14459968/”

  2. tech_hater

    “Все пак гъвкавият екран на снимката е прекалено тънък, за да бъде смартфон. Освен това липсват бутони и други елементи, характерни за едно пълноценно мобилно устройство.”

    Наистина ме убиват подобни коментари! Това е като да кажеш “няма физическа клавиатура, значи не е телефон”. Ами мислете малко по иновативно!!!

Коментар