AMD обяви план за ъпдейти на Radeon Pro драйверите

Корпоративните потребители на графични карти Radeon Pro ще могат да разчитат на редовни ъпдейти и инженерна поддръжка от AMD

Корпоративните потребители на графични карти Radeon Pro ще могат да разчитат на редовни ъпдейти на драйверите и инженерна поддръжка от AMD

Новите драйвери на AMD за карти Radeon Pro ще позволят на корпоративните потребители да се възползват максимално от мощта на професионалните графични решения на компанията.

Radeon Pro Software Enterprise 16.Q4 ще се актуализира всяко тримесечие, а потребителите ще разчитат на сериозна инженерна поддръжка, което е особено важно за проекти и разработки, където често са заложени милиарди долари, посочиха от компанията.

Ъпдейтите на драйвера ще се доставят от AMD в последния четвъртък на всяко тримесечие. По план, през 2017 г. версиите ще излязат на 26 януари, 27 април, 27 юли и 26 октомври, уточниха от компанията.

Драйверите Radeon Pro Software Enterprise идват с приоритетна инженерна поддръжка и са сертифицирани за над 100 приложения за работни станции. Осигурена е също поддръжка на технологията за виртуална реалност LiquidVR на AMD, както и на API-тата DirectX 12 и Vulkan за разработка на игрални енджини в реално време.

Коментари по темата: „AMD обяви план за ъпдейти на Radeon Pro драйверите”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Няма да си купя радеон про докато не си оправят драйверите за Линукс за предишните карти. Ако не ги оправят кой ми гарантира, че ще имат супорт и на новите.

Коментар