Samsung ще заменя безплатно Note 7 с Galaxy S8

Притежателите на фаблети Galaxy Note 7 ще могат да ги заменят безплатно с бъдещия флагман Galaxy S8

Притежателите на фаблети Galaxy Note 7 ще могат да ги заменят безплатно с флагмана Galaxy S8

Samsung предложи нова схема за компенсация на своите клиенти, закупили дефектния фаблет Galaxy Note 7. Те ще могат да заменят устройствата си с бъдещия флагман на компанията – Galaxy S8.

Замяната ще бъде напълно безплатна или при много голяма отстъпка в цената за потребители на самовъзпламеняващия се фаблет. Клиенти, които биха искали да се възползват от тази нова възможност, ще трябва да почакат до март следващата година, когато ще излезе Galaxy 8.

Samsung все още не е уточнил подробности за новата програма. Засега не е ясно кои потребители ще могат да заменят устройствата си напълно безплатно и кои – срещу доплащане. Не са известни и техническите параметри на новия смартфон, което допълнително затруднява избора на клиентите.

Ръководството на Samsung призова служителите да работят усърдно, за да бъде преодоляна кризата в компанията, породена от проблемите с Galaxy Note 7. „Длъжни сме да внедряваме иновации, за да засилим нашата конкурентоспособност и технологично лидерство”, заяви CEO-то Куон О-Хюн по случай 47-годишнината на компанията.

Коментар