Детски 3D принтер сбъдва мечтите за играчки

3D принтерът Yeehaw се очаква да стане един от най-желаните подаръци за децата

3D принтерът Yeehaw се очаква да стане един от най-желаните подаръци за децата

Достъпен 3D принтер, предназначен за деца, набира средства в платформата за споделено финансиране Indiegogo. Моделът Yeehaw обещава да сбъдне мечтата на децата сами да произвеждат желаните играчки.

Първите поддръжници на проекта ще получат готовото устройство на цена от само $249. Очаква се това да стане още до края на годината. След излизане на пазара, 3D принтерът ще струва 497 долара, а цената на комплект консумативи ще бъде 269 долара.

Yeehaw ще даде възможност на децата да произвеждат собствени играчки, като използват постоянно разширяваща се библиотека от 3D модели, както и специален софтуер. Работата на принтера може да се управлява от приложение за мобилни устройства или чрез облачни услуги, през браузъра на компютъра.

Разработчиците уверяват, че Yeehaw е много опростен за настройка – тя става автоматично, както и за работа, а също така, че принтерът е абсолютно безопасен. Децата просто трябва да изберат 3D модел и цвят, след което да натиснат бутона за печат. Използваните материали са нетоксични и безвредни за хората и околната среда.

Коментари по темата: „Детски 3D принтер сбъдва мечтите за играчки”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Цената на консумативите кърти 🙂 Ама като нямат свършек бунаците…

Коментар