GearBest отново с внушителни отстъпки за Коледа

Онлайн магазинът GearBest.com стартира поредната си кампания с впечатляващи отстъпки за огромен брой продукти

Онлайн магазинът GearBest.com стартира поредната си кампания с впечатляващи отстъпки за огромен брой продукти

Още не е отшумял Черният петък, а онлайн търговците вече започват коледните си кампании. Сред най-активните в е-търговията е глобалният магазин GearBest.com, който по традиция в края на годината излиза със сериозни намаления на цените.

След броени часове започва голямата Коледна кампания, с огромен асортимент от продукти и с отстъпки в цените до над 50%, според обявите на онлайн търговеца. На сайта на GearBest ще откриете всевъзможни продукти – от аксесоари като Xiaomi слушалки до 3D принтери и дори дронове.

Почти при всички продукти се обявени атрактивни цени, с възможности за получаване на купони за отстъпка, както и за пазаруване от различни складове, вкл. европейски. Кампанията ще продължи от 5 до 12 декември, като всеки следобед – oт 18.00 ч. местно време са предвидени т.нар. флаш сделки с най-големите отстъпки.

Слушалките Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro имат честотен диапазон 20Hz - 40KHz и чувствителност 98 dB

Слушалките Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro имат честотен диапазон 20Hz – 40KHz и чувствителност 98 dB

Оригинални слушалки с професионално качество Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro се предлагат по време на кампанията на флаш цена от $25,29 и доставка до България за $0,11. Слушалките използват стандартен 3,5-мм жак, имат кабел с дължина 1,25 м, честотен диапазон 20Hz – 40KHz, съпротивление 32 ома и чувствителност 98 dB.

Xiaomi Mi 3S TV Box превръща телевизора в център за развлечение с достъп до интернет и локалната мрежа.Устройството работи под Android 6.0

Xiaomi Mi 3S TV Box превръща телевизора в център за развлечение с достъп до интернет и локалната мрежа

Със същата марка се предлага и телевизионна приставка Xiaomi Mi 3S TV Box на цена от $62,99 с безплатна доставка. Този мини компютър превръща телевизора в център за развлечение с достъп до интернет и локалната мрежа. Устройството работи под Android 6.0, има четириядрен процесор Amlogic S905X, 2GB RAM и 8GB ROM, безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, мрежов контролер Ethernet, портове USB и HDMI.

LeTV Leeco Le Max 2 - това е 4G фаблет с 5,7 инчов екран и внушителна резолюция 2K

LeTV Leeco Le Max 2 е 4G фаблет с 5,7-инчов екран и внушителна резолюция 2K

При смартфоните фигурира, например, моделът LeTV Leeco Le Max 2 – това е 4G фаблет с 5,7-инчов екран и внушителна резолюция 2K (2560 x 1440 пиксела), четириядрен процесор Snapdragon 820 на тактова честота 2,15GHz, плюс 4GB оперативна памет и 32GB постоянна памет. Основната камера има резолюция 21MP, а предната камера за селфи – 8MP. Моделът се предлага на цена от $261,09, с безплатна доставка.

Anet A8 Desktop 3D Printer може да се ползва за широка гама приложения, вкл. професионални и любителски

Anet A8 Desktop 3D Printer може да се ползва за широка гама приложения, вкл. професионални и любителски

3D принтерите също са силно застъпени в асортимента на GearBest. Прави впечатление моделът Anet A8 Desktop 3D Printer, който се предлага на аткрактивна цена от $155,99 по време на промоцията, а доставката до България добавя още $76,36 към цената. Машината е във вид на комплект за сглобяване и може да се ползва за широка гама приложения, вкл. професионални и любителски, и работи с различни консумативи – пластмаса, дърво и др.

DJI Phantom 3 Professional представлява квадрокоптер с отдалечено управление и професионално GPS приложение за заснемане на 4K HD видео

DJI Phantom 3 Professional представлява квадрокоптер с отдалечено управление и професионално GPS приложение за заснемане на 4K видео

Последният продукт в обзора е не по-малко модерен и атрактивен – дрон DJI Phantom 3 Professional. Устройството представлява квадрокоптер с отдалечено управление и професионално GPS приложение за навигация, оборудван с 4K HD камера за заснемане на видео със скорост 30 кадъра в секунда. Дронът лети на височина до 2000 метра със скорост до 16 м/сек., като една мисия продължава около 23 минути. Цената е $1070,37, плюс $16,61 за доставка.