Умна лампа Qube поддържа Wi-Fi и Bluetooth

Qube излъчва светлинен поток със сила до 800 лумена, което е сравнимо с 60-ватова лампа с нажежаема жичка

Qube излъчва светлинен поток със сила до 800 лумена, което е сравнимо с 60-ватова лампа с нажежаема жичка

Стартъпът Qube спази обещанието си и започна доставки на едноименната умна лампа, макар и със закъснение от девет месеца след успешната кампания за привличане на финансиране.

Лампата Qube поддържа безжични комуникации Wi-Fi и Bluetooth LE, благодарение на което потребителят може да я управлява от мобилно устройство, вкл. да променя яркостта и цвета на светлината в 16 млн. оттенъка.

Qube се управлява удобно от смартфон с мобилно приложение

Qube се управлява удобно от смартфон и мобилно приложение

Qube излъчва светлинен поток със сила до 800 лумена, което е сравнимо с 60-ватова лампа с нажежаема жичка. Предвиден е режим на цветомузика, при който се използва смартфон за възпроизвеждане на аудиото.

Умната лампа включва функция на будилник и напомня на потребителя да си вземе чадър, ако мобилното приложение забележи дъжд в прогнозата за времето. Qube се изключва автоматично, когато потребителят влезе в помещение, а мобилното приложение Qube App предупреждава, ако лампата свети, когато в дома няма никой.

Qube е достъпна за поръчки в момента на цена от 24 долара

Qube е достъпна за поръчки в момента на цена от 24 долара

Цената на Qube е само 29 долара. Лампата ще получат най-напред потребителите, които са подкрепили проекта в платформата за споделено финансиране. През януари пък тече кампания, в рамките на която лампата може да се поръча за 24 долара. Qube ще се появи в магазините през март.

Коментар