Apowersoft Video Editor – създава видео клипове

Apowersoft Video Editor има модерен интерфейс, в крак с последните тенденции в дизайна

Apowersoft Video Editor има модерен интерфейс, в крак с последните тенденции в дизайна

Софтуерът Apowersoft Video Editor позволява създаване на видео съдържание от рода на кратки филми и презентации, което комбинира снимки и клипчета. Програмата има модерен интерфейс и може да се ползва и за образователни цели.

При работа с Apowersoft Video Editor можете да изберете желаните изходни медийни файлове, да разгледате всяка снимка и видео и с просто влачене и пускане (drag & drop)  да създадете кратък филм или презентация.

Програмата е съвместима с повечето популярни формати за видео, аудио и изображения. Вградените инструменти за редактиране позволяват промяна на контраста, насищането, тона и яркостта на оригиналните снимки, завъртане, обръщане и добавяне на движение.

Нещо повече, можете да възпроизвеждате видеото на по-висока скорост, както и да приглушавате и усилвате звука, така че да пасне на картините във филма. Предвидени са също възможности за вмъкване на текстови мехурчета, рамки, филтри и ефекти за преход.

Apowersoft Video Editor разполага с филтри за създаване на атмосфера. Така например, можете да добавите снеговалеж в зимно видео или диско светлини в клип за парти.

Завършеният клип може да се обогати с наслагвания (overlays). Не на последно място, програмата включва множество ефекти за преход, които помагат при създаване на презентации и клипове с усещане за непрекъснатост.

Apowersoft Video Editor позволява предварителен преглед на резултата във всеки момент в процеса на редактиране, като така улеснява промените. Финалният клип може да се експортира в различни видео формати, вкл. MP4, AVI, WMV, MKV, MOV и съвместими с iOS и Android устройства.

Даунбоуд: Apowersoft Video Editor

Коментар