Набират програмисти за 3D визуализация

Българската ИТ компания Chaos Group, която бе отличена за забележителен принос в развитието на киноиндустрията, набира програмисти за платен стаж, които ще получат възможност да бъдат част от нейния екип за три месеца.

Стажантите ще участват в разработката на един от най-успешните продукти за 3D визуализация в световен мащаб – V-Ray и по проекти в сътрудничество с гиганти като Nvidia, Intel, AMD и др.

Индустрията на специалните ефекти и триизмерната визуализация расте динамично всяка година, посочи Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на Chaos Group. Компанията се стреми да сподели своите познания и да повиши нивото на програмистите и 3D артистите в България.

“Всички стажанти, които избрахме миналата година, показаха необходимите качества и вече са част от екипа ни“,  допълни Митев. Срокът за кандидатстване тази година е до 1-ви март на сайта на стажантската програма. Отворени са позиции за C++, JavaScript, Go или Haskell специалисти.

Chaos Group е създател на един от най-успешните продукти за 3D визуализация в световен мащаб – V-Ray за платформата 3ds Max. Компанията има офиси в България, САЩ, Япония и Корея, създала е мрежа от над 250 дистрибутора по света и е работодател на над 220 души.

Коментари по темата: „Набират програмисти за 3D визуализация”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Да именно

  2. Лаик

    Не можах да разбера – използват програмата 3д студио макс, тогава какво е това ве-рей ? Разработили са допълнителен плъгин към нея или…?

Коментар