Panda Free Antivirus – безплатен и функционален

Последната версия на Panda Free Antivirus се отличава с модерен Metro UI потребителски интерфейс

Panda Free Antivirus е малка по обем и лесна за използвана антивирусна програма, която разчита на клауд технология в борбата срещу всевъзможни заплахи – троянци, червеи, вируси, спайуер, адуер и други форми на малуер.

Приложението предотвратява зарази, открива и елиминира инфектираните файлове, като не затормозява работата на компютъра, тъй като се нуждае от малко системни ресурси. Последната версия на софтуера се отличава с обновен, модерен потребителски интерфейс.

По време на инсталацията Panda Free Antivirus предлага зареждане на помощни програми от други разработчици, които обаче не са необходими за коректната работа на самия антивирус. С повече внимание можете да си спестите инсталирането им.

Panda Free Antivirus поддържа пълно сканиране на компютъра за малуер, сканиране само на критичните области, както и бърза проверка на избрани файлове, папки и дискове чрез контекстното меню на Windows Explorer. Анивирусът поддържа и защита в реално време, която може да се деактивира във всеки момент.

Антивирусът показва статистика за общия брой сканирани и поставени в карантина файлове, заедно с блокираните заплахи. Потребителите имат достъп до сканиращия модул, могат да наблюдават процеси за подозрителна активност, да отблъскват вирусни атаки от USB устройства, както и да създават USB диск за аварийно зареждане, ако Windows откаже.

Неопитните потребители е разумно да се доверят на настройките по подразбиране, когато сканират компютрите си, докато напредналите потребители могат да експериментират с настройките на различни параметри.

Даунлоуд: Panda Free Antivirus

Коментар