ТУ-Пловдив получи безплатно ERP софтуер

ERP.BG дари на Техническия университет в Пловдив лицензи за платформата EnterpriseOne

Техническият университет в Пловдив получи безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne от софтуерната компания ERP.BG, разработчик на системата.

Партньорството с българските университети и развитието на образованието по информационни технологии е дългосрочна политика на ERP.BG. Компанията има мащабна стратегия за сътрудничество с образователните институции и научните организации в България, която стартира още през 2007 г.

Стратегията цели да гарантира обучение с конкурентна подготовка на световно ниво, в частност – в сферата на ERP (Enterprise Resource Planning). Предвид нарастващото значение на този клас решения за бизнеса, познанието за тях вече се превръща в ключов елемент от програмата на редица специалности в сферата на ИТ, бизнес управлението, маркетинга, финансите и икономиката.

На предстоящо събитие в Пловдив ERP.BG ще лансира иновативния партньорски модел NetProject, който дава възможност за развитие на стартъпи в три направления – внедрители и дилъри на системи за управление на бизнеса и като външни разработчици на приложения за платформата EnterpriseOne.

Коментар