EMCO Network Malware Cleaner – мрежов антивирус

Network Malware Cleaner е полезен инструмент за системните администратори

Софтуерът Network Malware Cleaner се явява инструмент за сигурност, който сканира отдалечено мрежовите компютри за всякакви типове заплахи – вируси, червеи, троянци и др.

Няколко помощника (wizard) позволяват сканиране на един или няколко компютъра от специфичен домейн или единичен хост/IP. Програмата поддържа задаване на набор от IP адреси, автоматични задачи за сканиране, ръчен импорт и експорт на хостове.

Когато започне сканирането, потребителят може да провери домейна, машината, статуса и описанието на всеки компютър и да съхрани резултатите за по-нататъшен анализ във файлове с формат PPT, DOC, RTF, HTML, PDF и TXT.

Network Malware Cleaner предлага широк набор от опции за настройка според конкретните нужди. Така например, можете да зададете типа сканиране – на ниво файл, регистър или и двете, да посочите стартиращи файлове, който се нуждаят от верификация, да забраните карантина при премахване на малуер и т.н.

Приложението консумира малко системни ресурси, реагира бързо и приключва за кратко време със задачите по сканиране. Цените започват от 99 долара за 25 мрежови възела.

Даунлоуд: EMCO Network Malware Cleaner

Коментар