Adata показва ултрабърз SSD и робот на Computex 2017

Интелигентният домашен помощник на Adata ще дебютира на Computex 2017

Редица нови продукти, сред които ултрабърз SSD и роботизиран помощник, ще покаже Adata по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника Computex, което ще се проведе в Тайпей (Тайван) от 30 май до 3 юни.

Несъмнено, като най-интересен се очертава интелигентният домашен помощник its Robot, която ще направи своя дебют на изложението. Adata навлиза в изкуствения интелект с разработката на смарт роботи и IoT устройства, представител на които е роботизираният домашен помощник. Той може да се ползва като решение за сигурност на дома и интелигентно гласово взаимодействие, контролиран дистанционно през мобилно приложение.

Adata въведжа и ново поколение PCI Express 3×4 NVMe SSD дискове, които започват да изместват устройствата с интерфейс SATA 6Gbps. Новият M.2 PCIe3x4 интерфейс се очертава като един от основните сегменти на растеж през следващите две години.

Тайванският производител, чиито продукти са широко разпространени на българския пазар, ще представи на Computex 2017 пълна гама от NVMe PCIe и индустриални SSD решения, вкл. своите нови премиум 3D NAND M.2 PCIe устройства със Silicon Motion и Marvell контролери, с капацитет до 4TB и скорост на четене 2800MB/s.

SSD дискове от ново поколение с интерфейс PCI Express достигат скорост на четене 2800MB/s

Компанията е подготвила и нови продукти в своя геймърски XPG каталог, вкл. слушалки тип „earbuds“ с 3D аудио за мобилен гейминг, както и комплект „over-ear“ слушалки за домашен гейминг с контролен бокс. XPG серията ще бъде допълнително обогатена с гейминг аксесоари и високопроизводителни XPG сторидж и памет решения.

Adata ще покаже също разнообразни сторидж решения, сред които външния SSD диск SD700, отличен с множество награди, USB-C продукти с USB 3.1 Gen 2, външни батерии с LED модул, Lightning четци и MFi-сертифицирани флаш памети, OTG продукти, бързи SD карти с новия A2 стандарт за мобилни устройства, обявен от SD Асоциацията през февруари т.г., и аксесоари.

Коментар