ALLPlayer – модерен мултимедиен плейър

ALLPlayer има опростен, минималистичен интерфейс, с няколко бутона и контроли за управление

Приложението ALLPlayer се явява модерен мултимедиен плейър, който асистира на потребителя при възпроизвеждане на видео и музика, DVD и URL-и, с поддръжка на интелигентни субтитри. Плейърът дава възможност за търсене на подходящи субтитри в интернет и освен това предлага опция за тяхното приспособяване към скоростта на четене на потребителя.

ALLPlayer има опростен, минималистичен интерфейс, с няколко бутона и контроли за управление на плейбека – пускане, пауза, стоп и бързо превъртане, както и с панел за разглеждане на видео потока. Може да отваря всички популярни медийни формати, DVD, аудио CD, анимирани GIF и специални линкове.

Що се отнася до субтитрите, можете да качите файлове с разширения TXT, SUB, SRT, SSA и SMI, както и да търсите субтитри онлайн, в интернет – например от OpenSubtitle.org. Плейърът е способен да настройва субтитрите към скоростта на четене, като е предвидена и възможност за промяна на типа, размера и цвета на шрифта.

ALLPlayer поддържа режим на пълен екран и възможност за промяна на аспектното съотношение, така че картината да пасне най-добре на екрана. Можете също да настройвате параметри като яркост и контраст, да завъртате и обръщате картината.

Плейърът позволява настройка на звука чрез екулайзер и няколко предварително зададени режима. Освен това имате достъп до огромен списък от радиостанции и можете да активиране визуализация при възпроизвеждане на музика, да съхранявате плейлисти като MBL файлове, да пускате парчета в произволен ред или да повтаряте дадена песен.

Даунлоуд: ALLPlayer

Коментари по темата: „ALLPlayer – модерен мултимедиен плейър”

добавете коментар...

  1. :о)

    кой гледа още филми на компютър бе, има ли такива птици?
    Тва беше едно време 99,2000,2001 година…брат…

Коментар