Ultimea Apollo P40 – проектор за филми, игри и бизнес

Ultimea Apollo P40 има атрактивен дизайн и отлични характеристики

Ако екранът на телевизора ви се струва малък, има страхотно решение на този проблем – с един проектор можете буквално да превърнете дома си в киносалон. Ще се насладите на картина с огромен размер за гледане на филми, за игри или за презентации пред клиенти и бизнес партньори. 

Представяме един проектор с много добри характеристики и конкурентна цена. Това е моделът Ultimea Apollo P40, който се предлага сега изгодно за €189,99 (отстъпка от 27%) в глобалния онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Ultimea Apollo P40 проектира картина с три пъти по-голям размер от 55-инчов телевизор

С естествена резолюция Full HD 1920×1080 (1080p), яркост 400 ANSI лумена и картина с диагонал до 150 инча, този проектор пренася кино изживяването у дома. Широката цветова гама и прецизната точност на цветовете оживяват всяка сцена. Равномерната 80% яркост гарантира, че всеки детайл е видим, дори в ъглите.

Ultimea Apollo P40 утроява размера на изображението на стандартния 55-инчов телевизор. Устройството проектира картина с размер от 35 до 150 инча, за да се потопите в огромна филмова сцена, докато сте се разположили удобно на дивана във всекидневната у дома. Идеалното разстояние за гледане е от 2,5-3,5 м при размер на екрана 80-100 инча.

Ultimea Apollo P40 поддържа картина с резолюция до 4К

Това е интелигентен проектор, който ви спестява ръчни операции и настройки. Моделът разполага с функция за автоматично фокусиране, както и с цифрова корекция на трапецовидното изкривяване от ±50°. Това елиминира досадното настройване на пръстена за фокусиране или плъзгане на проектора напред-назад, особено когато е прикрепен към тавана в жилищна или офис зона.

Ultimea Apollo P40 е оборудван с всички необходими портове за приемане на видео сигнал от различни източници – разполага с HDMI, два порта USB, VGA, AV и аудио порт за лесно свързване към компютри, телевизори, смартфони, памети, конзоли за игри и други устройства.

Ultimea Apollo P40 е много удобен и практичен за бизнес презентации

Моделът разполага също с двубандов Wi-Fi (2.4GHz и 5GHz) модул и двупосочен Bluetooth за взаимодействие с мобилни устройства и високоговорители. Поддържа контраст 1500:1, до 4K резолюция, декодиране HDR10 и увеличение на картината от 50% до 100% за още повече удобство за потребителите.

Атрактивен като дизайн, Ultimea Apollo P40 използва LED източник на светлина с живот на лампата над 10 години, оптична леща с покритие и напълно запечатан оптичен двигател. Доставя се в комплект с дистанционно управление, HDMI кабел, AV кабел, захранващ кабел и документация.

Ultimea Apollo P40 се сдвоява лесно с мощни Bluetooth говортели

Можете да купите проектора тук: Ultimea Apollo P40 LCD Projector – за €189,99 (отстъпка от 27%) в глобалния онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар