Trustport Antivirus Sphere – базова защита от вируси

Trustport Antivirus Sphere предлага базова защита от вируси и за начинаещи, и за опитни потребители

Софтуерът Trustport Antivirus Sphere служи като инструмент за базова защита срещу всички типове вируси и спайуер, като пази в реално време и поддържа сканиране по график.

Trustport Antivirus има модерен интерфейс и е подходящ за използване както от начинаещи, така и от опитни потребители. Програмата дава бърз достъп до скенер и инспектор на приложения, с два режима на сканиране – бърза проверка на всички дискове, сменяеми носители и регистъра и избирателно сканиране на определени цели.

Можете да зададете какви файлове да се сканират – например само компресирани, да използване евристичен анализ, да сканирате паметта при стартиране на системата и да създадете списък с изключения на разширения и обекти.

След сканиране програмата показва общия брой проверени, възстановени, поставени под карантина, преименувани и изтрити файлове, регистрови ключове и зареждащи сектори. Инспекторът на приложения блокира съмнителните програми и други обекти без цифров подпис.

Trustport Antivirus позволява също управление на файловете под карантина и графика за сканиране, открива заплахи от рода на адуер и рискуер, сканира имейл бази данни.

Даунлоуд: Trustport Antivirus Sphere

Коментар