Philips ще покаже извити екрани с HDR и 8К на IFA 2017

Гамата от монитори на Philips за 2017-2018 г. демонстрира фокуса на марката върху извития дизайн и изключителното пресъздаване на цветовете

MMD, лицензен партньор на Philips за монитори, се подготвя да демонстрира цял набор от иновации при дисплеите на търговското изложение IFA в началото на септември в Берлин. Компанията ще покаже разширена линия от извити дисплеи Philips, вкл. с технология High Dynamic Range (HDR) за най-високите до момента контраст и цветове и резолюции с 8K детайли, както и ново поколение екрани за професионални потребители.

Гамата от монитори на Philips за 2017-2018 г. демонстрира фокуса на марката върху извития дизайн и изключителното пресъздаване на цветовете. Извитите модели, очаквани в зала 22 на IFA 2017, ще варират в размер от 27 до 49 инча. Те се отличават не само с извивката си, но и с набор от възможности за забележително цветово преживяване, благодарение на технологии Ultra Wide-Color, Quantum Dot и HDR.

Една от специалните атракции за посетителите ще бъдат зоните за забавление с множество монитори – 3×32-инчови извити монитора Philips с Quantum Dot и Ambiglow. Като друг акцент в представянето на компанията се очертават системите за забавление и многозадачна работа с 43-инчов дисплей с характеристики като 4K резолюция, HDR, Adobe RGB и USB докинг.

Акцент в представянето на Philips на IFA 2017 са и професионалните монитори за дизайнери, фотографи и CAD проектанти

Мониторите Philips с резолюция 8K вече са на хоризонта. Бъдещата 8K UHD резолюция предлага два пъти повече пиксели във височина и широчина от 4K UHD, което прави общо четири пъти повече пиксели на екрана. Посетителите на IFA 2017 ще видят 32-инчов 8K дисплей Philips, който се отличава с „безрамков” дизайн по всичките си четири страни за потапящо зрително преживяване.

Други специални продукти, насочени към дизайнери, фотографи или CAD проектанти, са 31,5-инчовият 4K професионален дисплей с HDR и USB-C докинг и 31,5-инчовият QHD дисплей с Adobe RGB поддръжка и USB докинг функционалност.

Коментар