ESET Online Scanner – открива и премахва заплахите

ESET Online Scanner проверява компютъра и премахва откритите заплахи

Както подсказва името му, ESET Online Scanner се явява безплатен софтуерен инструмент за сканиране на компютъра, способен да открие и премахне широк спектър потенциално опасни файлове.

Приложението не се нуждае от инсталация на компютъра, а просто се пуска директно изпълнимият файл. Преди да започне проверката, трябва да приемете условията на потребителското споразумение и да решите кои компоненти да включите в сканирането.

Можете да разрешите или забраните откриването на потенциално нежелани приложения от секцията Computer Scan Settings. По-сложни настройки са достъпни в менюто Advanced Settings, където можете да разрешите засичането на потенциално опасни или подозрителни приложения, сканиране на архиви, анти-стелт технология и автоматично изчистване на заплахите.

За разлика от други програми, ESET Online Scanner не осигурява постоянна защита срещу заплахите, в реално време. Вместо това приложението ви дава възможност просто да сканирате системата в даден момент, за да откриете подозрителните файлове в компютъра.

След приключване на сканирането, можете да изчистите идентифицираните заплахи чрез бутона Clean. Накрая ще видите обобщени данни за изпълнените операции, както и кратка статистика за броя на сканираните файлове, инфекциите и времето за сканиране.

Даунлоуд: ESET Online Scanner

Коментар