K7 Internet Security – мощно решение за сигурност

K7 Internet Security предпазва компютъра от заразяване с вируси, червеи и троянци, от спайуер, адуер, хакерски инструменти и други типове злонамерен софтуер

Софтуерът K7 Internet Security се явява комплексно решения за компютърна сигурност, което включва инструменти за защита от вируси, троянци, спайуер и други заплахи за данните.

Подобно на други решения за сигурност, K7 Internet Security работи самостоятелно и не може да се инсталира, ако вече имате някакъв антивирус на компютъра. Всеки раздел на програмата е достъпен в отделен таб – Security Center съдържа актуална информация за отделните компоненти на антивируса, а Tasks дава възможност за стартиране на ново сканиране или други задачи.

K7 Internet Security предпазва компютъра от заразяване с вируси, червеи и троянци, от спайуер, адуер, хакерски инструменти и други типове злонамерен софтуер, идващ от интернет пространството. Програмата включва средства за проверка в реално време на файлове и имейли, за мониторинг на системата и поведението, както и за защита от екплойти.

Предвидени са обичайните режими за сканиране на компютъра – бързо, цялостно, избирателно или само за скрити руткитове. Но в допълнение K7 Internet Security предлага и някои специални инструменти – така например, можете да сканирате компютъра за уязвимости и пачове, за съмнителни промени или проследяващи бисквитки (кукита).

K7 Internet Security поддържа автоматично обновяване, което означава, че компютърът ви разполага с последните антивирусни дефиниции. Налични са също опции за сканиране по предварително зададен график, управление на файловете в карантината и разглеждане на историята.

Менюто Settings съдържа огромен брой настройки, свързани със защитата в реално време, проверката на имейлите, месинджъра и плъгините, системния мониторинг и сканирането по заявка, външните устройства и всички останали възможности, включени в пакета.

Освен това K7 Internet Security разполага с инструмент за USB ваксиниране, който блокира автоматичното изпълнение (Autorun) на злонамерен софтуер, както и с чистач на временните файлове от Windows и интернет. Годишният лиценз за един потребител струва 34,99 долара.  

Даунлоуд: K7 Internet Security (пробна версия)

Коментар