Новият трейлър на Star Wars с официална премиера

Във филма на Lucasfilm Междузвездни войни: Последните джедаи сагата за Люк Скайуокър продължава

Lucasfilm обяви, че новият трейлър на Междузвездни войни: Последните джедаи ще направи своята световна премиера по време на традиционната футболна понеделник вечер на ESPN, на 9 октомври вечерта, местно време.

На полувремето на мача между Minnesota Vikings и Chicago Bears в Чикаго феновете ще станат свидетели на дългоочакваните нови кадри от осмия епизод на междузвездната сага, съобщиха от Форум Филм България.

Във вторник, 10 октомври, започват и предварителните продажби на билетите за Междузвездни войни: Последните джедаи, както по света, така и в големите киновериги у нас. Най-нетърпеливите фенове ще могат да запазят своето място сред първите редици на джедаите, които ще гледат епизод VIII.

Във филма на Lucasfilm Междузвездни войни: Последните джедаи сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от Силата се пробужда се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото.

В главните роли ще видим Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лаура Дърн и Бенисио Дел Торо.

Сценарист и режисьор на Междузвездни войни: Последните джедаи е Райън Джонсън, а продуценти са Катлийн Кенеди и Рам Бергман. Джей Джей Ейбрамс, Том Карновски и Джейсън Мак Гатлин са изпълнителни продуценти.

Междузвездни войни: Последните джедаи идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември. Десет-секунден тийзър е достъпен за гледане в YouTube.

Коментари по темата: „Новият трейлър на Star Wars с официална премиера”

добавете коментар...

  1. авер

    И това стана като сапунен сериал.

Коментар