Нов трейлър на Star Wars разкрива изненади в сагата

Рей най-накрая е завършила обучението си (източник: Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Заключителната глава на най-вълнуващата сага в историята на киното – „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ – ще излезе в кината този декември. Година след събитията в „Междузвездни войни: Последните джедаи“ Рей, Фин, По и остатъците от Съпротивата влизат в пореден сблъсък със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло.

Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на далечната галактика, така и дълбоко в душите на познатите ни герои. Всеки от тях трябва да надмогне своите вътрешни демони. А краят ще бъде белязан от възхода на Скайуокър, разказаха от Форум Филм България.

Първият трейлър на „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ беше показан на фенската конвенция „Star Wars Celebration“ в Чикаго от самия Дж. Дж. Ейбрамс и някои от главните актьори в поредицата. Видеото представя Рей в неравностойна схватка с „тай файтър“ (TIE Fighter). Гласът на Люк Скайуокър ни разкрива, че Рей най-накрая е завършила обучението си и въпреки че сега в нея живеят хиляда поколения джедаи, тя ще трябва да влезе в предстоящата битка сама.

Още един герой е готов за сражение и това е Кайло Рен. Той е възстановил шлема си и се хвърля в бой начело на Първия ред по-решителен от всякога.

ДиО бързо се превърна във всеобщ любимец (източник: Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Трейлърът предлага и изключително емоционални за всички фенове на „Междузвездни войни“ кадри с вече покойната Кари Фишър. Нейната принцеса Лея оживява на екран, благодарение на неизползвани материали от „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

Вълнуващо е да видим и Ландо Калризиан в изпълнение на Били Дий Уилямс, който се завръща на борда на Хилядолетния сокол редом до Чубака. А новото попълнение в редиците на дроидите – малкият и изключително симпатичен ДиО мигновено се превърна във всеобщ любимец и успя да засенчи дори BB-8.

Една от най-големите изненади, които поднася трейлърът за феновете, е загатнатото завръщане на злия император Палпатин. Именно с неговия зловещ смях завършва първият трейлър от „Star Wars: The Rise of Skywalker“, на чийто фон и под бурните аплодисменти на сцената на Конвенцията в Чикаго се качи и актьорът, който изпълнява ролята на Императора в предишни филми – Иън Макдърмид.

Под каква форма ще се завърне Палпатин? Кой ще се окаже победител в голямата битка между доброто и злото? Как ще се развият съдбите на всички герои? Какъв ще бъде възходът на Скайуокър? Отговорът на всички въпроси ще научим този декември в кината.

Трейлърът предлага и емоционални кадри с вече покойната Кари Фишър (източник: Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Режисьор на „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след успеха на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Ейбрамс е и съсценарист на филма заедно с носителя на „Оскар“ Крис Терио (Арго). Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата „Междузвездни войни“ от „Нова надежда“ (1977) насам.

В ролите са познати от предишните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Антъни Даниелс и Кари Фишър. Към тях се присъединяват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел.

Eпичният край на емблематичната сага „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ е на 20 декември 2019 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия, уточниха от Форум Филм България.

Коментар