Дарт Вейдър се появи на военна церемония в САЩ

Дарт Вейдър и неговите войници участваха в церемония на космическите сили на САЩ
(снимка: US Air Force)

Когато генералът от военновъздушните сили ДеАна Бърт положи клетва пред американските космически сили, тя беше заобиколена от познати лица – войници на Галактическата империя от Междузвездни войни.

Щурмовакът стоеше внимателен. От едната му страна войник-разузнавач, а от другата – войник от гвардията на императора. И, разбира се, самият Дарт Вейдър и генерал-майор Бърт, която е командир на космическите сили.

Американските военни обичат Междузвездни войни. Страниците им във Facebook са пълни със снимки на войници, пилоти, моряци и морски пехотинци, облечени като щурмоваци и джедаи. Е, предимно щурмоваци. По някаква причина не бунтарите.

Репортерите на Motherboard.vice са направили искане до космическите сили, за да разберат дали официално подкрепят тъмната страна на Силата, но така и не получават отговор.

Генерал ДеАна Бърт полага клетва в присъствието на Дарт Вейдър и имперските войници
(снимка: US Air Force)

„Доброволците в костюми не са участвали в церемонията по полагане на клетва”, казва говорителят на американските космически сили Майк Пиърсън пред Task & Purpose. Но кои тогава са тези хора на снимките? Истински войници на Империята?

Коментари по темата: „Дарт Вейдър се появи на военна церемония в САЩ”

добавете коментар...

  1. ДеАна Бърт

    USA great again!

  2. Симо

    Кретени… Кво остана от американския интелект.. То затова извънземните се крият от хората
    Някой индивиди “мислят” че мислят че сме сами във вселената… той си знае кои е това малоумие…

  3. Anonymous

    Гашник пии си хапетата .

  4. Бейб

    Дарт Веидър иска дакопира душите.Но не всички разрешават копиране.Зависи от наблюдателността на релността и връзката в събитията.
    Той е един хибрид, и някои вече са се досетили за това.
    Наблюдават.

  5. USA USA USA

    USA great again!

  6. Anonymous

    Дедо Арни ще ги изтръшка и трите

  7. Ани

    Кухи парчета са това Американците не разбират ,че Империята това е Звезната Федерация ,а Бунтовниците това са терористи, рептилоиди унищожители и така нататък увредени същества. Нищо чудно под костюмите на тези да има истински Зета ретикюли и други извънземни създания ,които поради простата причина ,че американците са толкова малоумни не могат да излезнат наживо пред ората и да се изправят с обръщение и се налага да крият истинските си лица именно, заради увредените Ам идио*и.Не ги ли виждате и какво са питали. Дали Америка подкрепяла тъмната сила Инфантили чуек пълни дебилоидчета дано ги ковидясат скоро всичките и да се разкрива пред другите истината.

  8. Anonymous

    Скайнет ще оправи ситуацията с тъмните сили.

Коментар