UNIC P1+ Mini LED Projector – домашeн театър на всяко място

Мини проекторът се отличава с компактни размери и тежи по-малко от 100 грама

Освен за бизнес цели, проекторите отдавна се ползват и като развлекателни потребителски устройства. На пазара се предлага богато разнообразие от проектори, в различни формати и в широк диапазон на цените. Любопитство предизвикват най-малките от тях, които се побират на длан, работят на батерия и осигуряват мултимедийно развлечение на всяко място.

Изпълнен във вид на кубче, моделът UNIC P1+ Mini LED Projector впечатлява не само с компактните си размери, но и с добрите си характеристики за ценовия клас под 100 долара, в който е позициониран. Устройството използва OSRAM LED източник на светлина и DLP оптичен енджин за качествено изображение, с ясна и жива картина.

Проекторът приема мултимедийно съдържание безжично през Wi-Fi или от карта памет

Корпусът на мини LED проектора е направен от пластмаса, това е леко, безшумно и хладно устройство за домашен театър с нейтив резолюция 640×360 пиксела и поддръжка на 1080P. Картината се проектира на разстояние от 0,3 до 4 метра с яркост 30 cd/m2, контраст 800:1 и размери от 10 до 80 инча, в съотношение 16:9 и 4:3.

По информация от производителя, LED лампата на UNIC P1+ Mini LED Projector има живот 2000 часа. Проекторът се предлага с вградена батерия 950 мАч и високоговорител, поддържа мултимедийна безжична връзка през Wi-Fi връзка 802.11b/g/n и многоекранни взаимодействия, има слот за карти памет, 3,5-мм аудио изход и е съвместим с Android, Windows и iOS системи.

Компактният и лек проектор пренася домашния театър на всяко място

В момента UNIC P1+ Mini LED Projector е достъпен на флаш цена от $81,99 (при регулярна цена $103,14) в онлайн магазина GearBest, която може да падне до $73,99 при въвеждане на купон GBUP1P. Мини LED проекторът има размери 4,60×4,70×4,80 см и тежи 93 грама. Комплектът включва още USB кабел за захранване и ръководство за потребителя.