Как да копираме DVD на DVD/ISO безплатно с WinX DVD Copy Pro

При копиране на дискове DVD Copy Pro запазва на 100% оригиналните качество, структура и съдържание

Ако търсите удобно и надеждно решение за копиране на DVD носители, програмата WinX DVD Copy Pro ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Този софтуерен инструмент, разработен от компанията Digiarty Software, е специално проектиран да посрещне нуждите на Windows потребителите от копиране на DVD на друг DVD диск, в MPEG2 файл или ISO образ за последващо използване, запис на диск или рипване.

WinX DVD Copy Pro е лесна за използване програма, създадена за потребители от всички нива, вкл. начинаещи и опитни. Интерфейсът е опростен и интуитивен, така че копирането на DVD няма да ви затрудни по никакъв начин, дори ако ви липсва опит с подобни приложения. А за напредналите потребители WinX DVD Copy Pro предлага гъвкави настройки – например избор на типа защита за премахване от DVD-то, брой на секторите за четене и др.

Без дори да използва външен DVD декриптер, WinX DVD Copy Pro може да копира всяко DVD, преодолявайки и най-сложните защити, тъй като се обновява постоянно, за да поддържа последните криптирания и DRM трикове – нещо, в което повечето други приложения от този род се провалят.

В допълнение, програмата  гарантира 100-процентово запазване на оригиналните качество, структура и съдържание, благодарение на режима за дублиране на диска сектор-по-сектор. Нещо повече, за разлика от обикновените програми за копиране, WinX DVD Copy Pro може да възстанови леко повредени DVD-та – с лоши сектори, както и такива с умишлени дефекти срещу копиране.

Работата с тази програма е изключително лесна. Ето как можете с няколко прости стъпки да копирате напълно един DVD диск на друг, 1 към 1:

Стъпка 1: От панела вляво на екрана изберете опцията „Clone DVD to DVD” в раздела „Full DVD backup”.

Стъпка 2: Изберете „Source DVD” (диска, от който ще копирате) и „Target DVD Burner” (диска, върху който ще копирате), като се уверите, че последният е презаписваем и на него има достатъчно място.

Стъпка 3: Задайте „Temp Folder” (Временна папка), ако не разполагате с две DVD устройства на компютъра, работещи едновременно. Имайте предвид, че временната папка е по-голяма от 9GB.

Стъпка 4: Натиснете бутона Run, за да стартирате процедурата за копиране. След около 20 минути ще получите пълен, 1:1 клониран DVD, който можете да пускате навсякъде, където пожелаете.

При бекъп на DVD носители със защити срещу копиране, трябва да бъдат активирани опциите на програмата за премахване на криптиранията – „Remove DVD region code”, „Remove CSS encryption”, „Remove UOPs” и „Check Disney’s fake”.

Освен пълно копиране на друг диск, можете да клонирате DVD в ISO файл, който впоследствие да използвате за възпроизвеждане, запис на диск или за рипване. Това става с един клик, като изберете опцията „Clone DVD to ISO” от същия раздел – „Full DVD backup”. Там е налична и трета опция – „Copy DVD to VIDEO_TS Folder”, с която можете да създадете папка с IFO, BUF и VOB файловете от DVD-то с цел възпроизвеждане с плейъри или последващ запис на диск.

И не само това. WinX DVD Copy Pro предлага още възможности за копиране на конкретни заглавия и епизоди от сериали от DVD-то в MPEG2 файл съответно чрез опциите „Copy to Single MPEG2 File” и „Copy DVD Chapter” в раздела „DVD Title Backup”. Удобството на MPEG2 файловете се състои в това, че можете да ги пускате на конзоли и телевизори, например, от USB флашка. Нещо повече, WinX DVD Copy Pro ви позволява да копирате само видеото или само аудиото от DVD диска чрез опциите „Extract Video Only” и „Extract Audio Only” в раздела „DVD Title Backup”.

Най-накрая, тази комплексна програма предлага два полезни инструмента при работа с DVD-та. С помощта на ISO Mounter можете да монтирате ISO образ като нов виртуален диск, който се държи като реален диск, зареден в устройството, докато инструментът DVD Burner се явява средство за запис на ISO образ или VIDEO_TS папка на DVD диск.

Всички тези възможности на WinX DVD Copy Pro са достъпни в момента безплатно! По повод Хелоуин, пазработчикът предлага като подарък DVD Copy V3.7.2 – след имейл регистрация, с единственото ограничение, че лицензът не осигурява безплатен ъпгрейд на програмата. Същевременно, цената на доживотна поддръжка с ъпгрейди до всички нови версии, характеристики и DVD-та е намалена с 45% – от $67,95 до $39,95, по случай празника.

Даунлоуд: WinX DVD Copy Pro (безплатно за Хелоин)

С 11 години опит в индустрията, Digiarty Software е водещ доставчик на аудио и видео приложения за персонална и домашна употреба, базирани на Windows и Mac OS платформи. Компанията предлага бързи и лесни за използване продукти като Mac DVD ripper (достъпен за сваляне безплатно), софтуер за копиране, създаване, видео конвертиране, сваляне на онлайн видео, медия плейър, файлов мениджър за iPhone, приложения за видео и аудио стрийминг и др.

Коментар