WinX DVD Copy Pro – точното решение за копиране на DVD

Софтуерът за бекъп и клониране на DVD дава нов живот на старите носители с видео, аудио и данни (илюстрация: Digiarty Software)

Много любители на филмите и музиката разполагат с ценни колекции от DVD дискове, които в модерните цифрови времена не могат да гледат на всяко устройство. Освен това има риск остарелите оптични носители да се повредят и така част от колекцията да бъде загубена завинаги. Ето защо софтуерът за копиране на DVD продължава да бъде актуален.

Копирането на DVD на твърдия диск на компютъра позволява по-нататъшно преобразуване на филмите във формати, удобни за гледане, например, на смартфони и таблети, които се превърнаха в най-популярните устройства за видео. Разумно е също така да правите пълен бекъп на DVD на нов оптичен носител, за да му имате свежо копие, намалявайки риска от повреда.

Ако изберете най-добрия софтуер за копиране на DVD, ще преодолеете и редица проблеми, с които се сблъсквате при други програми – като невъзможност за прочитане на новите дискове, бавна конверсия, лошо качество на изходящия файл и т.н. С претенция за най-добър за изброените задачи е софтуерът WinX DVD Copy Pro – високопроизводително решение, с доказана ефективност през годините и усъвършенствани технологии за бързо и качествено бекъп и клониране на DVD.

WinX DVD Copy Pro запазва на 100% качеството, структурата и съдържанието на оригиналния диск (илюстрация: Digiarty Software)

Уникални технологии правят разликата

Тази програма е проектирана специално да посрещне нуждите на Windows потребителите от бекъп на DVD при различни сценарии: клониране „DVD на DVD” за сигурно съхранение; копиране на „DVD в ISO образ” за последващ запис върху празен носител, възпроизвеждане или рипване на DVD; копиране на „DVD в MPEG2 файл” за използване в медийния център; възстановяванe на стари надраскани DVD и др. Освен това WinX DVD Copy Pro има неограничен достъп до всички регионални кодове и read-only DVD-та, справя се с надраскани носители и лоши сектори.

Голямата разлика в сравнение с останалите приложения на пазара, която прави WinX DVD Copy Pro най-добрия софтуер за бекъп и клониране идва от технологията за „дисково дупликиране сектор по сектор” и механизма за „сканиране на DVD едно към едно”, благодарение на които копието запазва на 100% качеството, структурата и съдържанието на оригиналния диск. Програмата разпознава и използва най-подходящия модул за декодиране, извършва перфектно копиране на DVD в рамките на 12-17 минути в зависимост от РС конфигурацията и автоматично възстановява във възможно най-голяма степен надраскани носители, повредени и лоши сектори.

Безплатен достъп до най-новата версия

Всеки желаещ може да се възползва напълно безплатно от скоростните и функционални предимства на програмата. В момента тече специална коледна кампания, в рамките на която можете да получите подарък – лицензно копие на WinX DVD Copy Pro безплатно – с пълен достъп до всички функции на новата версия V3.9.1. Безплатното копие обаче не позволява актуализиране до бъдещите нови функции на програмата, докато доживотният лиценз, който струва $29,95 (намален от $67,95) включва както безплатни ъпдейти до всички бъдещи версии и подобрения, така и техническа поддръжка.

Основни функции

И така какво можете да правите по-конкретно с тази програма, след като си свалите безплатното копие от сайта на доставчика. Ето част от нейните ключови възможности:

1. Пълен бекъп „DVD на DVD” в съотношение 1:1

В този случай просто можете да копирате 1 към 1 вашия оригинален DVD диск на празен DVD носител за по-сигурно съхранение, без влошаване на качеството. WinX DVD Copy Pro позволява копиране на всякакви дискове, вкл. D9 към D9 (8,5GB), D5 към D5 (4,7GB) или непокътнато клониране на DVD видео, аудио и данни на празен DVD-/+R (DL), DVD-/+RW (DL) или DVD RAM.

2. Клониране 1:1 на DVD в ISO или VIDEO_TS папка

С помощта на WinX DVD Copy Pro можете да клонирате DVD в ISO образ и DVD във VIDEO_TS папка при съотношение 1:1, като запазите всички менюта, субтитри и езици. С подобрената технология за копиране на DVD към ISO ще избегнете ненужните процедури, за да постигнете по-добър резултат за по-кратко време.

3. Копиране на DVD в единичен MPEG-2 файл

Можете да копирате видео, аудио и данни от оригинален DVD диск и да ги смесвате в единичен MPEG-2 файл, който може да се възпроизвежда на конзоли PS3, Xbox и Wii и на телевизори от USB флашка, дори да се редактира в Windows Media Center. Програмата поддържа бекъп на DVD заглавие/глава (Title/Chapter) и извличане на видео и аудио за конкретна употреба.

4. Запис на DVD и монтиране на ISO

Програмата включва вградени инструменти за монтиране на ISO образ (ISO image mounter) и запис на DVD (DVD burner), с помощта на които WinX DVD Copy Pro може да монтира DVD ISO образ и да запише ISO образ или VIDEO_TS папка на празен DVD диск. Докато монтира ISO, програмата създава виртуален драйв, така че клонираният DVD ISO образ се виртуализира точно като реалния диск, зареден в оптичното устройство.

5. Възстановяване на повредени/ARccOS лоши сектори

Усъвършенствана технология, вградена в WinX DVD Copy Pro, възстановява в голяма степен повредени сектори. Тази възможност е полезна при бекъп на стари надраскани DVD, замърсени, износени и леко напукани дискове. Програмата може също да клонира DVD с лоши Sony ARccOS сектори, създадени умишлено на DVD, за да попречат на обикновените инструменти за клониране на DVD.

Широка съвместимост и лесно използване

В допълнение към основните си функции, WinX DVD Copy Pro поддържа операции с всички типове DVD-та. Програмата е съвместима с всички регионални кодове и е способна да клонира последните DVD-та с 99 заглавия и размер от над 40GB. Нещо повече, този софтуер работи бързо – 12-17 минути отнема копирането на DVD едно към едно, с високо качество и с малка консумация на системни ресурси.

Програмата е лесна за използване за потребители от всяко ниво – както за начинаещи, така и за напреднали, като за по-опитните са предвидени гъвкави настройки за DVD бекъп – например, избор кой защитен механизъм да бъде премахнат или броя на секторите за четене и прескачане при бекъп на read-ony DVD филми.

И така, да обобщим основните функции на WinX DVD Copy Pro:

  • клониране на стари надраскани DVD на DVD в съотношение 1:1;
  • клониране на DVD в ISO образ за последващ запис, възпроизвеждане или рипване;
  • клониране 1:1 на DVD във VIDEO_TS папка за конкретна употреба;
  • копиране на DVD в единичен MPEG-2 файл с непокътнато съдържание за използване в медиен център и DVD плейбек на PS3 и HTPC;
  • гъвкав бекъп на избрани DVD глави;
  • извличане само на видео за редактиране;
  • извличане само на аудио за редактиране;
  • монтиране на ISO образ на виртуален драйв;
  • запис на ISO образ и DVD папка на

Можете да придобиете този отличен софтуер напълно безплатно – в рамките на коледна кампания доставчикът предлага като подарък WinX DVD Copy Pro – лицензно копие с пълен достъп до всички функции на новата версия V3.9.1. Имайте предвид, че безплатното копие не включва актуализиране до бъдещите нови функции на програмата. Ако искате регулярни обновявания, можете да си купите лиценз за доживотна поддръжка на цена от $29,95 в момента (намалена от $67,95).

Даунлоуд: WinX DVD Copy Pro

Коментар